Μάτος: «Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Η ΚΑΠ μετά την μεγάλη νίκη επί του Παγκρατίου, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και είναι πανέτοιμη να το πράξει εν όψει της δύσκολης αυριανής (10/11, 17.00) εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε και το τεχνικό δίδυμο Χατζηπανηγύρη-Διδάχου ευτύχησε να έχει όλους τους παίκτες -πλην του Άρη Κορωνίδη- στη διάθεσή του, καθώς και ο Βαγγέλης Τσιάκας έχει επανέλθει πλήρως μετά το μικροπρόβλημα στον αυχένα που αποκόμισε την περασμένη αγωνιστική.

Ο Ανέστης Μάτος, ο οποίος πραγματοποίησε θετική εμφάνιση κόντρα στο Παγκράτι, ενώ ήταν και ο κορυφαίος στην πρώτη νίκη της ΚΑΠ στην Α2 κόντρα στους Ικάρους Σερρών, μίλησε στη  επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ για το αυριανό (10/11) ματς στο Λαύριο, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα μας είναι πανέτοιμοι να… παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στο απαιτητικό πρόγραμμα που τους περιμένει…

“Προερχόμαστε από πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε μία παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας, όπως είναι το Παγκράτι. Καταφέραμε παράλληλα να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας, πράγμα πολύ σημαντικό. Είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης καθ’ όλη τη διάρκεια, ωστόσο εμφανίσαμε αδικαιολόγητα σημάδια χαλαρότητας στο τέλος, κάτι που πρέπει να προσέξουμε και να διορθώσουμε, εν όψει και του δυνατού αυριανού ματς…

Το Λαύριο είναι πολύ καλή ομάδα, δεν είναι τυχαίο το εξαιρετικό τους ξεκίνημα. Πρόκειται για ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά την Α2, παίζει χρόνια στην κατηγορία. Θεωρώ ότι τον πρώτο λόγο στην αυριανή αναμέτρηση τον έχει το Λαύριο λόγω έδρας, ωστόσο εμείς απ’ την πλευρά μας δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα… Στις δύο ήττες που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, ναι μεν χάσαμε από τα φαβορί για άνοδο, όμως δεν προσπαθήσαμε όσο θα έπρεπε… Αύριο, θα πάμε εκεί για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί, αλλά και να φανερώσουμε και εκτός έδρας τον καλό μας εαυτό.

Το πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολο για εμάς, καθώς έχουμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια σε τέσσερις αγώνες και το ένα εντός έδρας είναι με τον Φιλαθλητικό, εκ των φαβορί για άνοδο… Αρχής γενομένης από αύριο, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να αντεπεξέλθουμε και στο πρόγραμμα “βουνό” που μας περιμένει…”.