Μάχες κορυφής σε Σέρρες και Ζωφριά

Για ακόμα μία αγωνιστική η Α2 (12η αγωνιστική) προσφέρει δυνατά παιχνίδια αλλά και ένα ντέρμπι. Το ματς  των Σερρών είναι αυτό που προσεγγίζει τα βλέμματα, αλλά και αυτό της ΑΕΚ με το Λαύριο αναμένεται ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΚΓ Κατερίνης, 15:00)

Ο Πιερικός «καίγεται» για βαθμούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Κατερίνης θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κατακτήσει μια σπουδαία νίκη καθώς χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει από τα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Δόξα θέλει το πρώτο της «διπλό» το οποία παράλληλα θα της δώσει σημαντική… ανάσα.  Εκτός για τη Λευκάδα, ο Σκούφης, αμφίβολος ο Ματενίδης.

ΑΕΚ – ΛΑΥΡΙΟ (3ο ΚΓ Ανω Λιοσίων, 17:00)

Ένα παιχνίδι ιδιαίτερα αμφίρροπο.  Μόλις ένας βαθμός τους χωρίζει. Δυο δυνατές ομάδες με υψηλούς στόχους θα κοντραριστούν προσφέροντας ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών της και να παραμείνει στην πρώτη τριάδα του πίνακα. Αμφίβολος ο Μάντζαρης. Μια μεγάλη νίκη θέλει να πάρει το Λαύριο, αφού σε αντίθετη περίπτωση το Λαύριο θα απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις. Μπορεί η αποστολή του να είναι δύσκολη, αλλά το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ότι έχει βρει το δρόμο της.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΔΑΚ Αργους, 17:00)

Για ακόμα μία αγωνιστική το Αργος καλείται να παλέψει απέναντι σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο. Ο Ερμής, αν δείξει την ανάλογη σοβαρότητα θα έχει ένα εύκολο απόγευμα.

ΟΦΗ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Βαρδινογιάννειο, 16:00)

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ καλείται να ανακάμψει μετά την ήττα στη Λευκάδα. Η νίκη είναι επιβεβλημένη, αφού ήδη οι κρητικοί έχουν μείνει πίσω στο κυνήγι της ανόδου σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές.  Μια νέα παρουσία, αυτή του Χρήστου Παπανικολάου, θα ενισχύσει τους γηπεδούχους στον «1». Ο Αμύντας έχει αποδείξει ότι παλεύει κάθε εκτός έδρας ματς, ενώ μάλιστα έχει απειλήσει τους πρωτοπόρους. Με καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Παγκρατίου, και χωρίς απουσίες, ο Αμύντας θα επιδιώξει να κάνει τη διαφορά.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ν. Ερυθραίας, 17:00)

Την βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής καλείται νε ξεπεράσει η Ερυθραία. Με όπλο την έδρας, οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για ακόμα νίκη που θα τους διατηρήσει πάνω από την ανεπιθύμητη ζώνη. Όμως, ο αντίπαλος είναι πολύ φορμαρισμένος. Ο Αρκαδικός θέλει να πετύχει το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» του, ώστε να σκαρφαλώσει στα υψηλότερα… πατώματα του πίνακα.

ΠΕΡΑΜΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Περάματος, 17:00)

Το Πέραμα θέλει να παραμείνει στην ασφαλή ζώνη και γι΄αυτό το μόνο που θέλει είναι η νίκη.  Η έδρα σίγουρα είναι αβαντάζ, όπως και οι περιφερειακοί της ομάδας, αλλά απέναντι τους βρίσκουν έναν εξαιρετικό Απόλλωνα. Οι «μελανόλευκοι» μετά την προσθήκη του Πέτροβιτς  δείχνουν άτρωτοι και όπως είναι φυσικό έρχονται για να κλέψουν τους δύο βαθμούς. Αμφίβολος ο Τραφαλής από τους γηπεδούχους, ενώ από τους φιλοξενούμενος οι Πετρόπουλος και Βιρίγεβιτς.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι Ικαροι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες  έπειτα από τρεις αγωνιστές και να πάρουν τους δύο βαθμούς που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το έργο τους δεν είναι εύκολο καθώς απέναντι τους βρίσκουν την ομάδα των εφτά σερί νικών. Στόχος του Πανελευσινιακού είναι παραμείνει μόνος πρώτος, αλλά γι΄αυτό πρέπει να αποδράσει από τις Σέρρες με το «διπλό».  Αμφίβολος ο Κωνσταντακόπουλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι αναμένεται ανταγωνιστικότατο.