Ποιος είπες ότι η Γ’ εθνική και δη του βορρά δεν έχει ενδιαφέρον; Η μάχη που γίνεται στον 2ο όμιλο για το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου έχει κάνει τους άμεσα ενδιαφερόμενους να χάσουν τον ύπνο τους.
Η πρώτη θέση φαίνεται να έχει «καπαρωθεί» καθώς ο Ιωνικός Ιωνίας με 35 βαθμούς και με τρεις αγωνιστικές (σ.σ. την 20 μάλιστα κάνει και το ρεπό του) να απομένουν δείχνει πως δύσκολα θα χάσει την άνοδο.

Ομως, ο… χαμός γίνεται για τη δεύτερη θέση, όπου Δόξα Πεύκων, Ορφέας Νέου Σκοπού και Πευκοχώρι ισοβαθμούν με 33 βαθμούς διεκδικώντας επάξια την άνοδο.
Τη 18η αγωνιστική ο Ορφέας έδειχνε να έχει το … πάνω χέρι καθώς καταλάμβανε τη δεύτερη θέση μόνος του. Όμως, η ήττα στην παράταση από τον Μαντουλίδη, αλλά και το «διπλό» της Δόξας στο έξτρα πεντάλεπτο στην Ελευθερούπολη, έκανε την υπόθεση άνοδο… θρίλερ! Ετσι, το … σκηνικό άλλαξε και τη 19η αγωνιστική η Δόξα είναι από πάνω, ακολουθεί ο Ορφέας, ενώ κάτω ακριβώς (σ.σ. σε ισοβαθμία) είναι το Πευκοχώρι. Τρεις αγωνιστικές απομένουν και τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι «φωτιά».

Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνονται οι τελευταίες αγωνιστικές των τριών διεκδικητών της ανόδου. Η Δόξα φαίνεται να έχει πιο εύκολο έργο καθώς πρέπει να νικήσει σε δύο ματς (έχει ένα ρεπό) , ώστε να πάρει το εισιτήριο. Ομως, η ομάδα του Σκοπού καραδοκεί περιμένοντας τη γκέλα και αν κατακτήσει και τα τρία παιχνίδια τότε αυτή θα είναι που πανηγυρίσει την άνοδο!

Δόξα Πεύκων

Αργοναύτης

Κομοτηνή

ρεπό

Ορφέας Ν. Σκοπού

Πευκοχώρι

Απόλλων Καλ.

Ελευθερούπολη

Πευκοχώρι

Ορφέας Ν. Σκοπού

Μ. Αλέξανδρος

Ιωνικός Ιωνίας

*Με κόκκινο είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια