Η 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις με σημαντικότερη όλων το ντέρμπι ανάμεσα στη Νίκη Αμαρουσίου και τον Εθνικό.  Οι γηπεδούχοι υποδέχονται στο κλειστό της Κοκκινιάς τον Εθνικό, έχοντας στόχο την κατάκτηση της έκτης συνεχόμενης νίκης τους που παράλληλα θα τους διατηρήσει μέσα στις πρώτες δύο θέσεις. Όμως, ίδιο σκοπό έχει και ο Εθνικός, ο οποίος μετρά έξι σερί νίκες μέχρι σήμερα και θέλει το «διπλό» που θα του δώσει αβαντάζ.

Το παιχνίδι μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου (www.nikiamarousiou.gr).

Ο Πόλις καλείται να συνεχίσει το… βιολί του, έχοντας όμως στον πάγκο του τον Ντίνο Καλαμπάκο. Η ομάδα της Καλλιθέας υποδέχεται τον ανεβασμένο Ολυμπιονίκη, καθώς μετά τον ερχομό του Νίκου Βουρνά, ο σύλλογος της Αρχαίας Ολυμπίας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Ανταγωνιστικό αναμένεται το ματς στην Τέντα, όπου η Καλαμάτα, έπειτα από ένα σπουδαίο «διπλό» καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Κεραυνό. Όμως, η ομάδα του Αιγίου θα παλέψει για τη νίκη, έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Σπύρο Δεραό,  που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Άλλο ένα δυναμικό παιχνίδι αναμένεται αυτό ανάμεσα στο Γαλάτσι και το Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται τη νίκη για να μην απομακρυνθούν από τους πρωτοπόρους, ενώ σημαντικό είναι το ματς ανάμεσα στο Χαλάνδρι και τον Ποσειδώνα. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν τους δύο βαθμούς για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την παραμονή.

Τέλος, το Κρανίδι υποδέχεται τη Ζάκυνθο με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες.

Το πρόγραμμα τηςν 11ης αγωνιστικής:

Καλαμάτα  – Κεραυνός Αιγίου (Τέντα, 17:00)
Πόλις Καλλιθέας – Ολυμπιονίκης (Εθν. Αντίστασης, 17:00)
Χαλάνδρι – Ποσειδώνας Λουτρακίου (Ν. Περκίζας, 16:00)
Νίκη Αμαρουσίου – Εθνικός Πειραιώς (2ο Λ. Αμαρουσίου, 17:00)
Κρανίδι – Ζάκυνθος (Ερμιόνης, 13:00)
Γαλάτσι – Αγρίνιο (Γαλατσίου, 17:00)