Μέλλιος: «Να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας»

Τον Κόροιβο θα αντιμετωπίσει ο Αμύντας  αυτό το Σάββατο (12/1, 17:00)  στην Αμαλίαδα. H ομάδα θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την πόλη της Πελοποννήσου για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του 2019. Ο Αριστοτέλης Μέλιος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την πρώτη νίκη του νέου έτους, για τη συμμετοχή των νεαρότερων παικτών στο φετινό Πρωτάθλημα και για τα σημαντικά σημεία της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Αρχικά, ο ταλαντούχος παίκτης του Αμύντα δήλωσε για το ματς με την Καβάλα: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από νωρίς. Το τελικό σκορ μπορεί να έδειξε ότι ήταν μια εύκολη νίκη, όμως, η Καβάλα είναι μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία σίγουρα δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Εμείς κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Συνεχίζοντας, ο 19χρονος forward αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ίδιου και των νεαρών συμπαικτών του στο φετινό Πρωτάθλημα: «Η Α2 είναι μια πολύ απαιτητική κατηγορία. Οι εμπειρίες που κερδίζουμε εμείς οι νεότεροι του ρόστερ είναι εξαιρετικά σημαντικές, όχι μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή και να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Ελπίζω πως στην συνέχεια του Πρωταθλήματος θα φανούμε όλοι ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

Τέλος, για το παιχνίδι στην Αμαλίαδα ο Αριστοτέλης Μέλιος τόνισε: «Ο Κόροιβος είναι μια δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Βέβαια, η αλλαγή του προπονητή θα έχει προκαλέσει πιθανώς αναστάτωση. Εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ψυχολογικά, να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να μείνουμε πιστοί σε όσα έχουμε δουλέψει τις προηγούμενες μέρες, για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».