“Μέλος” του ΠΣΑΚ ο Σπύρος Καββαδάς!

spyros kavvadasΟι στιγμές που έζησε το περασμένο σαββατοκύριακο ο 10χρονος Σπύρος Καββαδάς όντας μέλος της αποστολής του Ολυμπιακού ήταν μοναδικές. Δεν είναι, όμως οι μόνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του, καθώς ο μικρής νικητής της ζωής κέρδισε μία ακόμη θέση στην μπασκετική κοινωνία. Αυτή τη φορά έγινε “μέλος” του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), που με τη σειρά του έδειξε ότι στηρίζει όσους πραγματικά έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ με την οποία γίνεται ο 10χρονος αθλητής “μέλος” της “οικογένειας” αναφέρει:
“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Ολυμπιακό, για τη δυνατότητα που έδωσε στον Σπύρο Καββαδά, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να νιώσει δηλαδή, σαν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.
Έτσι, από την περασμένη Κυριακή, οπότε ο Σπύρος Καββαδάς βρέθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά στο ΣΕΦ, αποτελεί “μέλος” της οικογένειας του ΠΣΑΚ.

Ο Συνδεσμός μας, έχει αποδείξει με τις δράσεις του, ότι είναι κοντά στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και βιωσιμότητας.

Όλοι οι παίκτες και γενικότερα οι ομάδες, δείχνουν την ευαισθησία τους, με συχνές επισκέψεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, βοηθώντας έμπρακτα, όσους πραγματικά έχουν ανάγκη”.