Μακράκης: «Χάσαμε την συγκέντρωση μας»

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στο Ιλιον. Ο Γιώργος Μακράκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την ήττα από την Ενωση, αλλά και τον τραυματισμό του Νίκο Γεωργοπαπαδάκου:

«Μετά από δύο παιχνίδια που δεν είμαστε πολύ καλοί, η ομάδα ανέβηκε στο Ίλιον αποφασισμένη να κυνηγήσει τη νίκη ανεξάρτητα έδρας και αντιπάλου, όπως αρμόζει στη φιλοσοφία της, αν και δεν ήταν όλοι οι παίκτες πανέτοιμοι αγωνιστικά, αφού ο Γρύλλος είχε κάνει μόνο τρεις προπονήσεις και ο Αντώνης Γρύλλης απέχει λόγω στρατού», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των κρητικών και συνέχισε:

«Στο πρώτο δεκάλεπτο καταφέραμε να κρατήσουμε τους αντιπάλους σε χαμηλό σκορ, επιβάλλοντας το ρυθμό μας απέναντι σε μια ομάδα που πάει για άνοδο. Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μας ήταν η συγκέντρωση, την οποία διατηρήσαμε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να τελειώσουμε το ημίχρονο με +9.

Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και σε συνδυασμό με κάποια περίεργα σφυρίγματα των διαιτητών (βήματα, επιθετικά και αντιαθλητικά φάουλ), οι αντίπαλοι βρέθηκαν με 10 επιθέσεις περισσότερες από εμάς, γεγονός που εκτόξευσε το επιμέρους σκορ στο 24-5,χωρίς να αντικατοπτρίζει, όμως, την πραγματική εικόνα του αγώνα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είμαστε ανταγωνιστικοί, οι παίκτες μου προσπάθησαν, αλλά έγιναν λάθη που οφείλονται στην απειρία τους. Ως σύλλογος πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά, θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε χρόνο συμμετοχής, ώστε μέσα από τα παιχνίδια να κερδίσουν εμπειρίες. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος έπαιζε με διάστρεμμα από το πρώτο δεκάλεπτο.

Το πόσο σοβαρό είναι θα το ξέρουμε αύριο. Ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας την Κυριακή στο Λίντο κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να θυμούνται πως αν παίζουν έτσι και αν παλεύουν με αυτό τον τρόπο κάθε ματς, δε θα πρέπει να φοβόμαστε κανένα αντίπαλο και καμία έδρα».