Μαλτέσιος: «Σημαντικό το ματς με τον Αρκαδικό»

Η πολύ καλή εμφάνιση του Γιάννη Μαλτέσιου δεν ήταν αρκετή ώστε να δώσε στη Νίκη Βόλου τη νίκη επί του ΟΦΗ.  Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στο magnesiasport.gr για την απόδοσή του, ενώ τόνισε πως το επόμενο ματς με τον Αρκαδικό είναι πολύ σημαντικό για τους βολιώτες.

«Εγώ προσπαθώ σε κάθε αγώνα για την ομάδα, να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η Νίκη να πετύχει το στόχο της. Στο Ηράκλειο είχα καλή απόδοση, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Οσον αναφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό και τη συνέχεια, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Αρκαδικό, μία ομάδα στα μέτρα μας. Πιστεύω ότι για να πάρουμε το ροζ φύλλο, πρέπει να έχουμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Στην έδρα μας, η ομάδα πρέπει να δείξει άλλο χαρακτήρα. Όσον αφορά στη συνέχεια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τίποτα δεν έχει κριθεί. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια που δίνουμε μέσα στον επόμενο μήνα, θα καθορίσουν πολλά, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Στόχος μας σε κάθε αγωνιστική είναι η νίκη ώστε να ανακάμψουμε βαθμολογικά και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος».