Μαρκάκης: «Να βοηθηθεί ο ντόπιος προπονητής»

Στην κάμερα του ΣΕΠΚ μίλησε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπης Μαρκάκης για το 6ο παγκρήτιο σεμινάριο μπάσκετ.

«Πιστεύω ότι πρέπει να βοηθηθεί ο ντόπιος προπονητής και στις δηλώσεις του αλλά και στις επαφές του με την πάνω Ελλάδα, ώστε να αναπτυχθεί το μπάσκετ στην περιοχή της Κρήτης» .

Κατά πόσον μπορεί ο κρητικός προπονητής να προχωρήσει και να φτάσει σε υψηλό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δήλωσε: «Η άποψη μου είναι ότι έχουμε πολύ καλούς προπονητές, ίσως μας λείπουν οι παραστάσεις που θα προσπαθήσουμε σαν ΕΚΑΣΚ να τις δώσουμε και αυτές. Με συγκεκριμένη βοήθεια αλλά και με σεμινάρια πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ενώ συμπλήρωσε:

«Το σεμινάριο ήταν πολύ καλό. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήρθαν, σχεδόν όλα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια τους γιατί συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.  Τέτοιες πρωτοβουλίες όχι μόνο θα γίνουν θεσμός για το νησί μας αλλά θα προσπαθήσουμε να διοργανώνουμε από εδώ και στο εξής όχι ένα, άλλα δυο και τρία τέτοια σεμινάρια κατά διάρκεια της χρονιάς. Έτσι νομίζω θα μπορέσουν να βοηθηθούν περισσότερο άτομα που αγαπούν το μπάσκετ».