Ματς “φωτιά” στην Αθήνα

Το πρωτάθλημα της Α2 συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τα παιχνίδια να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα όλων. Κι αυτό διότι οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας αγωνίζονται στα… σπίτια τους, ενώ ήδη έχει ξκινήσει και η μάχη της… ουράς.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 17:30)

“Υπουλο ματς” χαρακτήρισε ο Στέργιος Κουφός το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό, το οποίο φαίνεται να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Το δυσάρεστο για το συγκρότημα του Δημήτρη Χουχουλή είναι ότι θα παραταχθεί χωρίς τον Παναγιώτη Καραβανά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΚΑΔΑ (Τρίπολης, 17:30)

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Αρκαδικός μετά την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο. Η ομάδα της Τρίπολης θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης. Από την άλλη ο Ερμής χρειάζεται τους δύο βαθμούς για ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

ΚΑΟΔ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Κραχτίδη, 17:30)

Σκοπός των Δραμινών δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και να μην επαναληφθεί η εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας. Απο την άλλη, οι Αργίτες γνωρίζουν το δύσκολο έργο που έχουν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Περιβόλας, 17:30)

Δυνατό παιχνίδι αναμέναται στο κλειστό της Περιβόλας με τον Απόλλωνα να παρουσιάζεται σκληρός αντίπαλος στην έδρα του, ενώ από την άλλη ο Πανελευσιανιακός έχει αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ισχυρός αντίπαλος. Για ακόμα μία φορά η ομάδα της Ελευσίνας δεν θα παραταχθεί πλήρης καθώς θα απουσιάζουν οι Αλέξανδρος Σιγκούνας και Πάρης Μάρτζος.

ΠΕΙΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Β’ ΔΑΚ Κατερίνης)

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Πιερικό καθώς τα περιθώρια για εντός έδρας απώλειες εξαλείφονται. Παρόμοιο το… έργο και για την Ολυμπιάδα η οποία θέλει τη νίκη, αφού η συνέχεια φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη καθώς τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνα (Απόλλων, ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο). Το θετικό και για τις δύο πλευρές είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Υμηττού, 17:30)

Ισως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο μεν Αμύντας “καίγεται” για τη νίκη, το δε Λαύριο χρειάζεται το “διπλό” για να παραμείνει στα ψηλά… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Μοναδική απουσία για την ομάδα του Αλέξη Ζαβού είναι ο Τάσος Μούκας, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Μετς, 17:30)

Το ντέρμπι της… ουράς καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και χρειάζονται τη νίκη πάση θυσία. Ο Τόλης Καρνέσης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αντίθετα οι “ροσονέρι” θα παραταθούν χωρίς τον Χριστόδουλο Καράβολα.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΔΑΚ Σερρών, 17:30)

Την πέμπτη σερί νίκη τους θέλουν να σημειώσουν οι Ικαροι απέναντι στον Κόροιβο, ο οποίος χρειάζεται τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι «κυανοκίτρινοι» αφού βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.