Ματς “φωτιά” στο Λαύριο

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Λαύριο και το Ρέθυμνο περιλαμβάνει η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα υπόλοιπα παιχνίδια  παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από βαθμολογικής άποψης κυρίως στα… χαμηλά.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Β’ Ελευσίνας, 17:30)

Οι τέσσερις ήττες στη σειρά είναι ένα γεγονός που έχει να συμβεί πολύ καιρό στον Πανελευσινιακό. Πλέον, το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα χωρίς τους Σωκράτη Μαναβόποπουλο και Αλέξανδρο Σιγκούνα. Ο Πανερυθραϊκός ωστόσο φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετά και τη νίκη επί του Αργους. Καραβανάς και Βλαχόπουλος για ακόμα μία εβδομάδα είναι εκτός.

ΟΛΥΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  (Ροϊτικων, 17:30)

Η νίκη και η καλή εμφάνιση μετά τη βαριά ήττα από το Ρέθυμνο είναι το ζητούμενο για την Ολυμπιάδα, ώστε να αποφύγει και τη ζώνη του υποβιβασμού. Για τον Αρκαδικό φαίνεται ότι η κακή περίοδος τελείωσε αφού τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παρουσιάζεται εμφανώς βελτιωμένος. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δεν υπολογίζει τον Γιώργο Λαμπράκο. 

ΛΑΥΡΙΟ – ΡΕΘΥΜΝΟ (Λαυρίου, 17:30)

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα,  με το Λαύριο να είναι αήττητο εντός έδρας.  Ο Χρήστος Σερέλης έχεις όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού και ο Γιάννης Ζακυνθινός ξεπέρασε το πρόβλημα του. Το Ρέθυμνο χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγιο της ανόδου.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΚΑΟΔ (Νήαρ Ηστ, 17:30)

Το μεγάλο φαβορί είναι  ΚΑΟΔ και το θέμα είναι στο πόσο θα σταματήσει το κοντέρ. Από την άλλη, η Νήαρ Ηστ θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στο μεγάλο φαβορί.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ  (Αμαλιάδας, 17:30)

Η επιστροφή του Δημήτρη Αποστολόπουλου στην περιφέρεια του Κόροιβου δίνει άλλον… αέρα στους γηπεδούχους που δίνουν ακόμη έναν τελικό, προκειμένου να κερδίσουν φέτος την παραμονής τους. Από την άλλη ο Απόλλωνας είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα αποτελεί έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αμφίρροπο και να κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( ΔΑΚ Σερρών, 17:30)

Την επιστροφή στις νίκες θέλουν να πετύχουν οι γηπεδούχοι προκειμένου να μην χάσουν άλλο έδαφος στο κυνήγι της δεύτερη θέσης. Μοναδικός απών για τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη είναι ο Ζήσης Παπούδας, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα εμφανιστούν πλήρεις. Το προβάδισμα έχουν οι Ίκαροι λόγω έδρας.  

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Μετς, 17:30)

Από τα δυνατά παιχνίδι της αγωνιστικής με το Παγκράτι να χρειάζεται τους δύο βαθμούς για να μην βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού. Για ακόμα ένα παιχνίδι οι «ροσονέρι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκο Μίχαλο. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα και με ηθικό υψηλό πάνε στο Μετς για το «διπλό».

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αργους, 17:30)

Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν συγκεντρώσει περίπου τους ίδιους βαθμούς έπειτα από 17 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη όμως οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.