Ματσάρες σε Αίγιο και Ζάκυνθο

ball-periergiΔυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής. Στο Αίγιο ο Κεραυνός φιλοξενεί τον Εσπερο σ΄ενα παιχνίδι… φωτιά! Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεθς, ενώ οι πατρινοί θα παλέψουν για να διατηρηθούν στην κορυφή. 

Αμφίρροπη αναμέτρηση υπάρχει και στη Ζάκυνθο με την ΑΓΕΖ να υποδέχεται τον Απόλλωνα Αρχαία Κορίνθου. Οι νησιώτες έχοντας ανεβασμένο το ηθικό, μετά το “διπλό” στο Μαρούσι αλλά και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα παλέψουν για τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά. Από την άλλη, ο Απόλλωνας θέλει να επιστρέψει πάση θυσία στις νίκες για να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους. 

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει και η Ενωση Ιλίου κόντρα στον Μανδραϊκό κάτι που θέλει και η Νίκη Αμαρουσίου απέναντι στο Χαλάνδρι.

Η Πεντέλη έχει δύσκολη έξοδο  στην Καισαριανή με αντίπαλο τη Νήαρ Ηστ, η οποία ψάχνει τη νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Ακόμα μία ανταγωνιστική εμφάνιση θα επιδιώξει το Πέραμα μόνο που αυτή τη φορά θέλει να πάρει και το αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Προμηθέα, αν και η ομάδα του Χαλανδρίου έχει άλλες προθέσεις. Τέλος, το Κρανίδι ψάχνει μία βαθμολογική “ανάσα” απέναντι στον Ακάδημο, ο οποίος όμως θέλει να πετύχει το πρώτο του «διπλό».

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Αιγίου – Εσπερος (Αιγίου, 17:00)
Πέραμα – Προμηθέας Χαλανδρίου (Περάματος, 17:00)
Κρανίδι- Ακάδημος  (Ερμιόνης, 17:00)
Νήαρ Ηστ- Πεντέλη (Νήαρ Ηστ, 17:00)
Ζάκυνθος – Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου (Παναγούλας, 12:30)
ΓΣ Χαλάνδρι – Νίκη Αμαρουσίου (Ν. Περκίζας, 17:00)
Ενωση Ιλίου – Μανδραϊκός (Β. Κλ. Ιλίου, 17:00)