Μεγάλο παιχνίδι στη Ζωφριά

Για ακόμα ένα Σάββατο η αγωνιστική της Α2 παρουσιάζει ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις αλλά και ντέρμπι. Το ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανελευσινιακό ξεχωρίζει, ενώ… πίσω δεν πάνε τα παιχνίδια σε Λευκάδα και Λαγκαδά. Τέλος, δυναμικό αναμένεται το ματς και στο Μετς.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Με όπλο τον κόσμο της η Δόξα υποδέχεται την αποδυναμωμένη Κηφισιά. Η Λευκάδα χωρίς προβλήματα φιλοξενεί την Κηφισιά, η οποία έχει τον Χρήστο Πετροδημόπουλο εκτός, ενώ αμφίβολος είναι και Μάρκος Κολώκας.  Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα επιδιώξει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο, ενώ αντίστοιχα η Δόξα να πάρει τη δεύτερη νίκη στην έδρα της.

ΛΑΥΡΙΟ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Λαυρίου, 17:00)

Η νίκη στην Κηφισιά τόνωσε το ηθικό του Λαυρίου, ενώ η έλλειψη τραυματισμών τους δίνει και τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο Αρκαδικός  χωρίς προβλήματα και με μια καλή προετοιμασία θα επιδιώξει να πάρει ότι του αναλογεί.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Αργους, 17:00)

Θεωρητικά φαβορί είναι ο φορμαρισμένος Απόλλωνας, πολύ περισσότερο όταν αντιμετωπίζει μια ομάδα που μέχρι σήμερα έχει υποστεί δύο εύκολες ήττες. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι  «μελανόλευκοι».

ΑΕΚ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (3ο ΚΓ Ανω Λιοσίων, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την έδρα της αλώβητη αλλά και με τη νίκη να παραμείνει στα υψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Στην αντίπερα όχθη ο Πανελευσινιακός των υψηλών προσδοκιών θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο του «διπλό», ενώ σύμμαχός  σε αυτό είναι ότι, πλην του Ηλιάδη, δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (ΚΓ Κατερίνης, 17:00)

Από τη μία ο ανταγωνιστικός, όπως απέδειξε και το περασμένο Σάββατο, Πιερικός θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη. Η βελτίωση που παρουσιάζει με το παιχνίδι με παιχνίδι δημιουργούν ελπίδες, ενώ από την άλλη οι Ικαροι σκοπεύουν να παραμείνουν αήττητοι, κάτι που μπορούν να καταφέρουν αφού βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΟΦΗ – ΠΕΡΑΜΑ (Βαρδινογιάννειο, 17:00)

Είναι γνωστό ότι από την έδρα των κρητικών δύσκολα… περνάς.  Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει δύο σημαντικές απουσίες (Καραδολάμη και Μπαλάφα) αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έχει αποδείξει ότι δεν την… ακουμπούν.  Το Πέραμα από την άλλη θα επιδιώξει μια καλή παρουσία, ώστε να διεκδικήσει ότι το καλύτερο. Αμφίβολος ο Μιλίσεβιτς.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠAΝEΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μετς, 17:00)

Τρίτη σερί ήττα δεν… χωρά στο Παγκράτι. Οι «ροσονέρι» παρά τις αμφίβολες παρουσίες (Σιγκούνας, Μπρέισι)  θα παλέψουν για τους πρώτους δύο βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Πανερυθραϊκός με ανεβασμένο ηθικό θα παλέψει για τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Λαγκαδά, 17:00)

Το μόνο που δεν θέλει ο Ερμής είναι δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Λαγκαδά. Ο Αμύντας βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα αποδεικνύοντας ότι μπορεί να “χτυπήσει” το παιχνίδι”. Αμφίβολος για τους φιλοξενούμενος ο Παγώνης.