Μετά το Δ.Σ., εξοφλήσεις και προπονητής…

Από την Τετάρτη ο ΓΠΣ Χαλκίδας έχει νέο εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο, οπότε μπορεί πλέον να επικεντρωθεί και στη δημιουργία της ομάδας που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική. Πρωταρχικός στόχος των Χαλκιδαίων είναι η εξόφληση των δεδουλευμένων των παικτών από την προηγούμενη χρονιά και εν συνεχεία το θέμα του προπονητή.

Οι πρώτες συζητήσεις με τον Λευτέρη Καλογήρου δεν κατέληξαν σε κάποιο αποτέλεσμα και οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν τις προσεχείς ημέρες, ούτως ώστε να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά. Αλλωστε, οι επαφές με ντόπιους παίκτες βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο…

Η ανακοίνωση για το νέο Δ.Σ. του ΓΠΣ Χαλκίδας:

«Κατόπιν της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου Γ.Π. Σ. Χαλκίδας, που έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρόνιας που πέρασε και προχώρησε σε εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο αναλαμβάνει την ομάδα στις πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Το κλίμα ήταν άριστο και η διάθεση όλων ευχάριστη.

Με ανθρώπους όμως φρέσκους, άφθαρτους, ειλικρινείς και με διάθεση προσφοράς στο σύλλογο, αλλά και στην πόλη της Χαλκίδας θα προχωρήσουν στο σχηματισμό, αν μη τι άλλο, μιας, ανταγωνιστικής ομάδας με πρωταγωνιστικό ρολό στους αθλητικούς χώρους και στο κοινωνικό σύνολο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΡΔΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΤΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΠΡΟΥΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΑΚΑ ΕΛΕΝΑ
ΜΕΛΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η προσπάθεια των παραπάνω ανθρώπων θα είναι συλλογική και με την συνταγή της επιτυχίας που γνωρίζουν καλά και οδηγό τις δυο προηγούμενες πετυχημένες χρονιές που την έφεραν στη Β’ Εθνική ο σχεδιασμός ξεκάνει. Περιμένουμε τον κόσμο της Χαλκίδας να μας συμπαρασταθεί και να πορευτούμε μαζί για να ανεβάσουμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ της Χαλκίδας εκεί που πρέπει και να χαρούμε όλοι μαζί τις επιτυχίες και τον πρωταθλητισμό που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας. Σύντομα θα ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την πρώτη συνέντευξη τύπου του καινούργιου ΔΣ με τον σχεδιασμό και την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική κατηγορία Ελλάδας».