Μετονομάστηκε σε «Δημήτρης Παππούλης» το κλειστό της Κω, στη μνήμη του αρχηγού του Φοίβου (vid)

Συγκινητικές στιγμές στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, το οποίο κι επίσημα πλέον ονομάζεται «Δημήτρης Παππούλης» στη μνήμη του αρχηγού του Φοίβου! Ο 34χρονος αρχηγός του Φοίβου Δημήτρη Παπούλη έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και το απόγευμα του Σαββάτου (21/10), παρουσία όλων των ανθρώπων που αγαπούσαν και αγαπούν τον αδικοχαμένο αρχηγό της ομάδας, φίλων, συγγενών καθώς και της οικογένειας του, πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης ημέρας του τουρνουά «Δημήτρης Παπούλης» η τελετή ονοματοδοσίας του γηπέδου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μιμερίνης μιλώντας εκ μέρους του ΔΣ Φοίβος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «… χάσαμε ένα εκλεκτό μέλος του συλλόγου μας, της οικογένειάς μας, της κοινωνίας μας. Δεσμευτήκαμε ότι δεν θα τον ξεχάσουμε και θ’ αποτελεί φάρο για τον σύλλογο και τα Δωδεκάνησα». Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κω αναφέροντας ότι «… τα συναισθήματα της χαρμολύπης είναι ότι πιο άβολο μπορεί να κυριεύσει την ψυχή κάποιου. Το αιώνιο χαμόγελο του Δημήτρη θα συντροφεύει όλους μας και τώρα και πάντα».

Η αδερφή του Δημήτρη Παππούλη διάβασε ένα κείμενο αφιερωμένο σε εκείνον, στην ζωή του, στην πορεία του στην ζωή, στα αθλήματα και στις αγάπες που είχε στην ζωή του ενώ αφού διαβάστηκε και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και παραδόθηκε στην οικογένεια φώναξαν όλοι μαζί δυνατά το όνομα του Δημήτρη. Στην συνέχεια ο κόσμος και οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο, και πραγματοποιήθηκε η έπαρση της φανέλας του Δημήτρη Παππούλη ενώ προβλήθηκε και ένα μικρό βίντεο με φωτογραφίες του. Πριν την έναρξη του ματς η ομάδα της Ε.Α.ΚΑ παρέδωσε κάποια αναμνηστικά στον πατέρα του Δημήτρη θέλοντας και εκείνη με την σειρά της να τον τιμήσει.

Δείτε το σχετικό video της ονοματοδοσίας του γηπέδου

Με πληροφορίες και πηγή φωτό και video από giafkasports.gr