Μετρούν αντίστροφα στον ΠΣΑΚ για το 3on3

Η αντίστροφη μέτρηση για το τουρνουά 3ON3 που συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης στις 22 και 23 Ιουνίου στο Παγκρήτειο, ξεκίνησε. Οι αιτήσεις συμμετοχών έχουν ήδη αρχίσει και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας (www.psak.gr), για να δηλώσουν συμμετοχή.

Το Ηράκλειο Κρήτης είναι έτοιμο να φορέσει τα γιορτινά του και όπως υποστήριξε η «ψυχή» του Δήμου, ο υπεύθυνος αθλητισμού Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. Βαρδαβάς Κωνσταντίνος, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.
«Είναι πολύ σημαντικό, ότι καθιερώνεται αυτός ο θεσμός για 3η σερί χρονιά. Είναι πολιτική του Δήμου να προωθήσει σε όλες τις ηλικίες το μπάσκετ, το δημοφιλέστερο άθλημα  στην Ελλάδα, το οποίο έχει πολλές επιτυχίες. Πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο άθλημα, για να φέρουμε τον κόσμο.

Στόχος μας είναι, να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και οι αθλητές που θα πλαισιώσουν αυτή την εκδήλωση, να αποτελέσουν παράδειγμα γι’ αυτά τα παιδιά.
Η εφετινή εκδήλωση έχει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, αφού η γιορτή, θα μεταφερθεί στη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της Κρήτης. Αναφέρομαι φυσικά στο Παγκρήτειο, όπου υπάρχουν μεγάλη ασφάλεια και ανέσεις.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης και φυσικά τους διεθνείς παίκτες.
Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι εφέτος, οι συμμετέχοντες, θα πάρουν αρκετά δώρα, ανάμεσα στα οποία και ένα ποιοτικό μπλουζάκι μεγάλης εταιρείας. Δεν θέλουμε όμως τώρα να αποκαλύψουμε τι άλλες εκπλήξεις ετοιμάζουμε. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη γιορτή…», δήλωσε ο κύριος Βαρδαβάς Κωνσταντίνος.