Για τα πλάνα του τη νέα χρονιά μίλησε στη σημερινή παρουσίαση του από τους Διόσκουρους Κοζάνης ο προπονητής Άρης Χωλόπουλος τονίζοντας πως η περιοχή έχει βγάλει πολύ καλούς αθλητές και πως αν όλοι αυτοί έπαιζαν σε μια ομάδα σίγουρα αυτό το σύνολο θα μπορούσε να φτάσει στην Α2! Αλλά επειδή είναι δύσκολο για ένα σωματείο να τους αποκτήσει όλους η φιλοσοφία θα είναι τη νέα χρονιά να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατόν ρόστερ έχοντας στη σύνθεση του και νέους ελπιδοφόρους αθλητές και σε βάθος χρόνου να μπορέσει να φτάσει ψηλά.

Βασική προϋπόθεση για να γίνουν αυτά όπως επισήμανε ο κ. Χωλόπουλος είναι ο Δήμος Κοζάνης να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια αναφερόμενος στο πρόβλημα με το γήπεδο. Ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους για προπόνηση είναι πολύ λίγος για να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν συγκριθεί με το τι ισχύει για τους περισσότερους από τους αντιπάλους τους.

Η διοίκηση των Διόσκουρων τόνισε ότι δεν έχουν οριοθετηθεί ακόμη οι στόχοι της ομάδας για τη νέα χρονιά αλλά σίγουρα θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τη προηγούμενη και να φτάσουν σε βάθος χρόνου στη διεκδίκηση της συμμετοχής τους στη Β΄ Εθνική.

www.dioskouroibc.gr