Με πάθος στο παρκέ, αλλά και στην κερκίδα η πρώτη του Ηρακλή

Με την παρουσία εκατοντάδων φίλων του ξεκίνησε την προσπάθεια για τη νέα χρονιά ο Ηρακλής. Χαμόγελα και αισιοδοξία απ’ όλους, παλιούς και νέους, με αρκετές μεταγραφές και πολύ πάθος στην κερκίδα, αν και ήταν η… πρώτη προπόνηση. Ένα μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει (και) φέτος, ανεξαρτήτως που θα παίζει η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, η οποία ακόμη περιμένει την κλήση στην Α1 ή την παρουσία στην Α2. Ο Αλεξανδρής, πάντως, φρόντισε να θωρακίσει την ομάδα του με έμπειρους και ικανούς παίκτες, ανεβάζοντας το επίπεδο, με τη βοήθεια της διοίκησης Δρακόπουλου, φέρνοντας παίκτες top class στο Ιβανώφειο.

Παρόντες σήμερα Γκαγκαλούδης, Καλαϊτζίδης, Αγγελακόπουλος, Κάτσιος, Μπινιάκου, από τους “παλιούς” και οι εντυπωσιακοί “καινούργιοι”, όλοι… πρωτοκλασάτοι και για ομάδα Α1, Κώστας Κακαρούδης, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Γιάννης Αθανασούλας, Στάθης Παπαδιονυσίου, ο νεαρός φέρελπις Τσούκας, και δυο παλιοί γνώριμοι, ο Σάββας Μανούσος και ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής, που αμφότεροι θα μετέχουν στις προπονήσεις για να βοηθήσουν την ομάδα και ενδεχομένως να αποκτηθούν κιόλας εφόσον το κρίνει ο Αλεξανδρής, που τόνισε “ξεκινάμε από εκεί που τελειώσαμε πέρσι, με το γήπεδο να έχει πολύ κόσμο και πάθος και τους ευχαριστούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, είμαστε όλοι ανυπόμονοι για να ξεκινήσει η χρονιά, είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να δώσουμε και φέτος τον καλύτερό μας εαυτό. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε όλες τις θέσεις, πιστεύουμε ότι κάναμε καλές κινήσεις φέραμε καλά παιδιά και έμπειρα, και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε όπου κι αν παίξουμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε σε ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να φανούμε αντάξιοι”.

Ο Ηρακλής θα προχωρήσει σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης πιθανόν μέσα στη ρακέτα (έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα, ένα εκ των… τελευταίων θα αποκτηθεί) και με αυτή την προσθήκη θα είναι έτοιμος για ένα δυνατό ρόστερ στην Α2. Αν παρ’ όλα αυτά κληθεί να παίξει στην Α1, τότε μπορεί να κρατήσει όλο τον κορμό και να πάρει 3-4 Αμερικανούς και να προχωρήσει και εκεί. Το παράλογο της ελληνικής… ιστορίας είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή στο πρωτάθλημα! Έτσι ο Πανιώνιος, τον οποίο περιμένουν οι “κυανόλευκοι” έχει ακόμη έναν… μήνα για να συγκεντρώσει χρήματα και έγγραφα για να παίξει στο πρωτάθλημα. Κι όμως, απίστευτο, αλλά φυσικά Ελληνικό! Ο ΕΣΑΚΕ “λείπει”, η ΕΕΑ κάνει διακοπές, η ΕΟΚ δεν έχει δικαιοδοσία (τυπικά έχει και παραέχει), οπότε το “χύμα” που είναι σήμα κατατεθέν της χώρας βρίσκει και εδώ την εφαρμογή του.

Πηγή: basketplus.gr