Με πολύ κόσμο στη Χαλκίδα

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στους παίκτες του, η ΑΕΚ άρχισε σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Χαλκίδα, όπου αναμένεται μάλιστα να δώσει βροντερό “παρών” και ο κόσμος της. Ο “δικέφαλος” έχει ήδη εξασφαλίσει πολλά εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κανήθου, στην προσπάθεια για το “3 στα 3”.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Βαβάτσικος μίλησε στην εφημερίδα “ΩΡΑ” για τη νέα προσπάθεια που κάνει η Ενωση… «Είμαστε ΑΕΚ, αλλά το βαρύ όνομά της μπορεί να γίνει παγίδα και να τιμωρηθούμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σ’ αυτό το τρυπάκι. Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Η Β’ Εθνική είναι ύπουλη κατηγορία. Βλέπουμε κάθε αγώνα χωριστά. Θα είναι λάθος να χαλαρώσουμε έστω και για λίγο. Επιπλέον, όλες οι ομάδες μας περιμένουν. Έχουν κίνητρο απέναντι στην ΑΕΚ» τόνισε ο νεαρός φόργουορντ, που είπε επίσης μεταξύ άλλων:

«Γενικότερα, πολλά εξαρτώνται από την ομαδική δουλειά και ειδικά στην εφετινή ΑΕΚ αυτό γίνεται. Σε ό,τι με αφορά, θα ήθελα να κατακτήσει η ΑΕΚ τον μεγάλο στόχο της, να φτάσει όσο πιο ψηλά, που σημαίνει άμεση άνοδος στην Α2. Μακάρι να γίνει. Και μακάρι να παραμείνω και στην Α2. Πρωτεύον είναι, όμως, να βελτιώνομαι καθημερινά υπό την εποπτεία των προπονητών και των γυμναστών μου.

Έχουμε μπροστά μας δρόμο. Εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Δεν είναι Α2, να ξέρεις ότι υπάρχει ο Πανελευσινιακός, υπάρχει ο Απόλλων, να λες ότι είναι φαβορί στον άλφα ή βήτα αγώνα. Βλέπετε, από τις πρώτες αγωνιστικές τα αποτελέσματα… Ένας λόγος παραπάνω για να υπολογίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Πηγή: aek365.com