Με τα γνωστά προβλήματα και σχέδια για το μέλλον

Οι στόχοι για το Σάββατο (5/03) είναι δύο στον Πανελευσινιακό. Πρώτον, η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και δεύτερον το «διπλό» στην Τρίπολη απέναντι στον Αρκαδικό.

Η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι έχει ξεκινήσει για ακόμα μία φορά με προβλήματα, αφού μπορεί οι Δημοσθένης Αβραμίδης και Πάρης Μάρτζος να συμμετέχουν στις προπονήσεις, αλλά χωρίς να είναι 100% έτοιμοι. Οι δύο παίκτες ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα.

«Απών» για μία ακόμα ένα παιχνίδι  θα είναι ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο συνεχίζοντας τη συντηρητική αγωγή.

Επειδή όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, στην Ελευσίνα ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Το βάρος αναμένεται να δοθεί στην απόκτηση νέων παιδιών και κυρίως από την περιοχή. Οσον αφορά την παραμονή των παικτών που φορούν φέτος τη φανέλα θα κριθεί από τα όσα δείχνουν στην προπόνηση. Η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει ως μελλοντικό στόχο την άνοδο είναι βασικό μέλημα για το σύλλογο.