Με τη βούλα… Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μάνου Χαλκιαδάκη, ο οποίος επιστρέφει στους «κυανόλευκους» 14 χρόνια μετά την τελευταία θητεία του στον κρητικό σύλλογο.

Ο Χαλκιαδάκης βρίσκεται στην προετοιμασία του Ηρακλείου από την αρχή της προετοιμασίας και έπεισε τον Βασίλη Ράλλη ότι μπορεί ακόμα, στα 37 του χρόνια, να αποτελέσει ένα χρήσιμο «εργαλείο» για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για μία νέα επιστροφή.

Από σήμερα, ανήκει και πάλι στο δυναμικό του ο Μανώλης Χαλκιαδάκης, ένας αθλητής που όλα αυτά τα χρόνια της αθλητικής του παρουσίας έχει τιμήσει με ιδιαίτερη επιτυχία και σε υψηλό επίπεδο το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Ο έμπειρος σέντερ ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στην Αθλεση και αγωνίστηκε στο Ηράκλειο (1994-97 ήταν ένας από τους συντελεστές της ανόδου στην Α1), Μακεδονικό, Αρίωνα, Ιωνικό Νίκαιας, Κολοσσό, Παπάγου, Λάρισα, Χαλκίδα, Π. Φάληρο, ΜΕΝΤ, ΟΦΗ.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος που επέστρεψα και από σήμερα ανήκω ξανά σε ένα σύλλογο όπως το Ηράκλειο και που εδώ θα κλείσει η αθλητική μου καριέρα. Με όλους τους ανθρώπους της ομάδας είναι γνωστό ότι μας συνδέει πραγματική και αληθινή φιλία.

Εύχομαι να συμβάλω και εγώ στην προσπάθεια του συλλόγου να πετύχει τους στόχους του» τόνισε ο 37χρονος σέντερ, που ανακοινώθηκε τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Στην πρ΄τη αγωνιστική το Ηράκλειο αντιμετωπίζει τον Αίαντα στον Εύοσμο.