Με τον Κακιούζη η κοπή της πίτας του Ιωνικού

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιωνικού Νικαίας έχοντας μάλιστα καλεσμένο  τον ιστορικό αρχηγό της Εθνικής ομάδας Μιχάλη Κακιούζη.

Αναλυτικά:

«Με μια γιορτή που θα τιμήσει το ελληνικό μπάσκετ, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Τμήμα Μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας- Βarista Brothers, την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου (11.30), στο κλειστό γυμναστήριο «Ο Πλάτων».
Η πρόσκληση του Ιωνικού συμπεριλαμβάνει – εκτός της Ανδρικής Ομάδας και των Ακαδημιών του Γυναικείου και Ανδρικού Τμήματος – και φορείς της πόλης αλλά και τους φιλάθλους της Ομάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, το Ιωνικός Νικαίας θα τιμήσει:
– τον Μιχάλη Κακιούζη, τον πρώην Αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, με την οποία κατέκτησε ένα χρυσό πανευρωπαϊκό μετάλλιο και ένα αργυρό παγκόσμιο μετάλλιο, για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ,
– τον Βύρωνα Κρίθαρη, παλαίμαχο αθλητή και προπονητή του συλλόγου μας και Πρόεδρος του Συνέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας (ΣΠΑΚΙΝ), για την προσφορά του στον Ιωνικό Νικαίας, τον άνθρωπο που συνέβαλλε και συμβάλλει όσο λίγοι στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην πόλη της Νίκαιας, αλλά και στην ανάδειξη μεγάλων αθλητών του Συλλόγου μας συμπεριλαμβανομένου του Παναγιώτη Γιαννάκη.
– τον Γιάννη Γουργιώτη, παλαίμαχο αθλητή του συλλόγου μας, για την προσφορά του στον Ιωνικό Νικαίας, μέλος της χρυσής Ομάδας του Ιωνικού που αγωνίσθηκε στην Α Εθνική και στην Ευρώπη, ο οποίος επιβεβαίωσε έμπρακτα την αγάπη του για τον Ιωνικό διατελώντας Πρόεδρος της Ομάδας..
– τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
– τους μκρούς αθλητές του συλλόγου μας για την νίκη τους στα διαγωνιστικά παιχνίδια του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά.
– τον Χρυσό χορηγό της ομάδας μας BARISTA BROTHERS.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λάβει χώρα η δράση «Άστα να περπατήσουν ξανά» όπου το τμήμα μας συνεισφέρει στο πρόγραμμα συλλογής και επαναχρησιμοποίησης αθλητικών παπουτσιών «Άστα να περπατήσουν ξανά για καλό σκοπό» /«Άστα να τρέξουν ξανά» της οργάνωσης Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+ με κύριους αποδέκτες κοινωνικές δομές δήμων (κοινωνικές ιματιοθήκες, κοινωνικά παντοπωλεία) της χώρας τους αλλά και δομές φιλοξενίας προσφύγων.
Φίλαθλοι, γονείς, και αθλητές καλούνται να συμμετέχουν στη δράση φέρνοντας και προσφέροντας την ημέρα της κοπής σε ειδικά σηματοδοτημένο σημείο συλλογής εντός του Κλ. Γυμναστηρίου Πλάτωνας αθλητικά παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) ανεξάρτητα από το μέγεθος.
Την Κυριακή στην Νίκαια τιμάμε το Μπάσκετ !!!