Μιχελάκος: «Ο Τρικούπης θα έχει απάντηση»

Ο Τρίτωνας εμφανίστηκε αποφασισμένος και δυναμικός απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ κατακτώντας τη νίκη, κάνοντας το 2-1 στη σειρά των τελικών. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Μιχελάκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι ο αντίπαλος θα έχει απάντηση στο επόμενο παιχνίδι. 

«Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παρέμειναν πιστοί στο πλάνο, στην ένταση, στη λογική των πλέι οφ. Κάναμε το πρώτο βήμα, κρατήσαμε την έδρα μας, κάναμε το 2-1. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το να σκεφτούμε ματς στο Μεσολόγγι. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή, έχει κάνει τρομερό δεύτερο γύρο. Θα έχουν απάντηση την Τετάρτη.

Οσον αφορά τις δυσκολία που αντιμετώπισε η ομάδα με τον τραυματισμό του Τσόχλα και την αποχώρηση του Μαυροκεφαλίδη, ανέφερε. «Ειδικά με τον τραυματισμό του Απόλλωνα, ένας σοβαρός τραυματισμός, έφερε συσπείρωση. Τα παιδιά είχαν βοηθήσει τα μέγιστα. Είναι λογικό να υπάρχουν φουρτούνες αγωνιστικές που είναι λογικές σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι πρώτη φορά που ο Τριτωνας προσπάθησε να κάνει κάτι ανταγωνιστικό, είναι για εμάς μεγάλη επιτυχία που την πρώτη φορά που το προσπαθήσαμε είμαστε στα πλέι οφ».