Μολφέτας: «Aκατάλληλος ο Μήτσιου. Ο κ. Συμεωνίδης είναι πατρώνας του»

Δεν ήταν τόσο η ήττα αλλά ο τρόπος που προήλθε. Ο Απόλλωνας έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Πανελευσινιακό  με τους «μελανόλευκους» να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Ο Νίκος Βετούλας σε δηλώσεις αμέσως μετά το παιχνίδι στάθηκε στις βολές που εκτέλεσαν, οι οποίες όπως ανέφερε ήταν λίγες.

«Χάσαμε το παιχνίδι από μια επιπολαιότητα, ένα λάθος. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μην κάναμε φάουλ, κι ας κερδίζαμε ένα πόντο. Θεωρώ πριν φτάσουμε εκεί… κάναμε δυο λάθος αιφνιδιασμούς με βήματα χωρίς λόγο… Στόχος μας ήταν η νίκη και όχι η διάφορα. Αυτό τόνιζα και στους παίκτες μου, αλλά το μυαλό τους, το είχαν άλλου. Βλέποντας την στατιστική εκτελέσαμε 9 βολές υπερβολικά λίγες… Ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ, τις ασίστ, τους αιφνιδιασμούς, τα 3ποντα, τα δίποντα στο σύστημα αξιολόγησης και χάσαμε ένα παιχνίδι από καθαρά δικό μας λάθος».

«Δεν με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα,  αυτή η ήττα μας φέρνει πίσω. Σίγουρα είναι στο χέρι μας. Το αρνητικό σήμερα είναι ότι δεν καταφέραμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο, ακόμα χειρότερα για το έτσι όπως έγινε. Άλλωστε, τα παιδιά έφεραν τον κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα αυτή θα τα καταφέρει. Σήμερα ο Αργυρόπουλος  εκτέλεσε 3 βολές ενώ έχει μ.ο., στις 9 βολές.  Οι 9 βολές είναι πολύ λίγες.

Δεν με πειράζει το αήττητο, με ενδιαφέρει η ήττα για τον κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην πάρουμε το ματς με 1 πόντο. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, ελπίζω να καταλάβουμε το λάθος στην πορεία».

Μολφέτας : «Aκατάλληλος ο Μήτσιου. Ο κ. Συμεωνίδης είναι πατρώνας του»

Η απόφαση του διαιτητή Μήτσιου να δώσει τη μπάλα –που χάριζε ουσιαστικά την τελευταία επίθεση του αγώνα- στον Πανελευσινιακό εξόργισε τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Ανδρέα Μολφέτα.

Στα αποδυτήρια των διαιτητών, έξω από την πόρτα, διαμαρτύρονταν εντόνως, ενώ αποκάλυψε ότι την περασμένη Πέμπτη είχε εκφράσει τους φόβους του.

«Δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις όμως, αναγκάζομαι να το κάνω γιατί αυτό που έδειξε σήμερα η Πάτρα πρέπει να γίνει μάθημα προς όλες της αθλητικές ηγεσίες της πόλης και της χώρας. Σήμερα, 4.000 κόσμου σε υποδειγματική τήρηση των τάξεων, με ένα παιχνίδι ντέρμπι αλλά και με μια κακή διαιτησία.

Συγχαρητήρια και στους δυο συλλόγους, όμως  το άθλημα μερικοί το καταστρέφουν. Στη  ζωή μου, έχω διδάξει ήθος και ως αθλητής, προπονητής, παράγοντας και ως πρόεδρος του ιστορικού Απόλλων.

Δεν με νοιάζει η ήττα, με νοιάζει ο τρόπος που έρχεται και ο κ. Μήτσιου,  τον αποκαλώ ακατάλληλο, να συνεχίζει να παίζει. Ο κ. Συμεωνίδης, που είναι πατρώνας του, θα πρέπει να σκεφτεί, ότι το μπάσκετ δεν έχει ανάγκη από πατρόνες!

Έχει ανάγκη από υγεία, αυτό που διδάσκει ο Απόλλων και θα το συνεχίσει. Αυτοί θα πάνε σπίτια τους, ο Απόλλωνας θα συνεχίσει.

Ένας ανίκανος διαιτητής κατόρθωσε να το χαλάσει… λυπάμαι! Είμαι σίγουρος η ομάδα θα είναι στην Α1 του χρόνου. Σας είπα δεν με πειράζει η ήττα, συγχαρητήρια και στα παιδιά της ομάδας, τον προπονητή, το τεχνικό τιμ και σε όλο αυτόν τον κόσμο που σήμερα δίδαξε πως πρέπει να είναι ο φίλαθλος κόσμος. μπράβο στον κόσμο και τον ευχαριστούμε. Να ξέρουν πως μαζί θα πανηγυρίσουμε στο επόμενο ματς την άνοδο της ομάδας».

Όσο για το αν θα κάνει κινήσεις διαμαρτυρίας είπε: «Αν μπορούσα να κόψω και κεφάλι θα το έκοβα».

Πηγή: sportfmpatras.gr