Μπαράζ ανανεώσεων, συμφωνία με Μαντζιώρη

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μελέτη Διολέτη, Ηλία Ηλιάδη, Νίκο Κακλαμάνο, Βαγγέλη Κουκουράβα, Θανάση Κωνσταντακόπουλο, Σωκράτη Μαναβόπουλο και Βαγγέλη Μπαλάφα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Πανελευσινιακός.

Ωστόσο, ο σύλλογος της Ελευσίνας, απέκτησε και δύο νεαρούς αθλητές, τον Στέλιο Χάλαρη και τον Στέφανο Στεφάνου, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΝίκοΜαντζιώρη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνονιζόταν στον Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους κάτωθι αθλητές της ομάδας (σε αλφαβητική σειρά):

Διολέτη Μελέτιο, Ηλιάδη Ηλία, Κακλαμάνο Νικόλαο, Κουκουράβα Ευάγγελο, Κωνσταντακόπουλο Αθανάσιο, Μαναβόπουλο Σωκράτη και Μπαλάφα Ευάγγελο.

Παράλληλα αποκτήθηκαν οι παίκτες Χάλαρης Στέλιος (Αιγάλεω) και Στεφάνου Στέφανος (ΟΚΕ).

Τέλος είναι κοντά σε υπογραφή με τον παίκτη Ματζιώρη Νικόλαο, ο οποίος έχει συμφωνήσει και αναμένεται να επιστρέψει από τις διακοπές του».

Παράλληλα, η διοίκηση του Πανελευσινιακού με  δεύτερηανακοίνωσή ευχαρίστησε τους Γιώργο Τύρλα και Σεραφείμ Θέο για την προσφορά τους; στο σύλλογο.

«Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει για την προσφορά τους αθλητές Σεραφείμ Θέο και Γιώργο Τύρλα, οι οποίοι και αποχωρούν για μη αγωνιστικούς λόγους. Παράλληλα εύχεται καλή συνέχεια στις νέες ομάδες που θα ενταχθούν και ελπίζει ότι θα υπάρξει και στο μέλλον η ευκαιρία για μία νέα συνεργασία».