Μπαρούχας: «Ιδιαίτερο ματς για εμένα»

Ενα δυνατό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής  με τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται το Αγρίνιο.

Ενα παιχνίδι ιδιαίτερο για τον Χρήστο Μπαρούχα, ο οποίος επιστρέφει στο Μεσολόγγι ως αντίπαλος. Μιλώντας στο match programme των γηπεδούχων αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ σχολίασε ότι το μπάσκετ της περιοχής που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω να παίξω στο Μεσολόγγι έστω και σαν αντίπαλος. Μπορεί να έμεινα στην ομάδα μόλις ένα χρόνο, όμως πέρασα πολύ όμορφες στιγμές και η παρουσία μου συνδυάστηκε με την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για εμένα, όμως θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα του. Το παιχνίδι, όμως, είναι ιδιαίτερο και για το μπάσκετ στην Αιτωλοακαρνανία, οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και αποδεικνύουν ότι το άθλημα στο νομό μας ανεβαίνει συνεχώς. Η πορεία και των δύο είναι αξιοπρόσεκτη και σίγουρα αυτό αποτελεί «παράσημο» για όλους μας.

Ελπίζω να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, στο οποίο θα επικρατεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και να αποδείξουμε και οι δύο ότι πραγματικά τιμάμε και κοσμούμε την κατηγορία τόσο με την αγωνιστικότητα όσο και με τη συμπεριφορά μας. Θέλω, τέλος, να ευχηθώ στην ομάδα μου και στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Και οι δύο ομάδες έχουν παράγοντες που είναι παραδείγματα, προπονητές που αποδεικνύουν ότι είναι σε υψηλό επίπεδο και συνολικά λειτουργία που είναι υποδειγματική. Ας απολαύσουμε όλοι έναν πολύ καλό αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό μπάσκετ και να προσφέρουν θέαμα»