Μπασκετικό τετραήμερο στα παρκέ και στο BETroom με την αρωγή του Defencebet

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Οι φίλοι του μπάσκετ έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα όμορφο μπασκετικό τετραήμερο στα παρκέ με την διαξαγωγή της 7ης και 8ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball, αλλά και στο BETroom. Αποκορύφωμα η μάχη του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι των αιωνίων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το βράδυ. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές και το πως ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική αναλυτικά.defencebet_infobasket_betroom

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΤΣΣΚΑ 16/11 19.15

Ενδιαφέρον παιχνίδι και ειδικά με τους κόουτς των ομάδων. Δεν ξέρω εάν η ΤΣΣΚΑ τα καταφέρει πάλι, αλλά θα την εμπιστευτώ για να καλύψει το δικό της over στους 86.5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΑ 16/11 20.00

Δυο σερί ήττες, παιχνίδι εντός με Μπάρτσα και αμέσως μετά με Παναθηναϊκό έξω. Δύσκολα τα πράγματα. Το παιχνίδι για μένα είναι must win. Η Μπάρτσα έχει γίνει πιο σκληρή με τις απουσίες που έχει και βγάζει χαρακτήρα. Το τέμπο που ακολουθεί της πηγαίνει, αφού έχει θεματάκια στην επίθεση. Έτσι ρίχνει το βάρος στην άμυνα (η καλύτερη μέχρι τώρα). Εαν ο Ολυμπιακός θυμηθεί το καλό του αμυντικό περσινό πρόσωπο, δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο άσος δεν είναι σίγουρα για 1.47, αλλά δυστυχώς θα τον έχω στις επιλογές μου αφού τον θεωρώ πολύ πιθανό.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΓΑΛΑΤΑ 16/11 20.00

Μέτα το παιχινιδι αυτό, μια ομάδα θα είναι τελευταία μονη της! Μας κάνει εντύπωση το όριο στο σύνολο πόντων. ΟΚ η Γαλατά ανοίγει τα παιχνίδια της, η Ζαλγκιρις μια έτσι μια αλλιώς. Το 164.5 πάντως το θεωρώ πολύ. Δεν χρειάζεται καν να πειράξω το line.

ΡΕΑΛ-ΠΑΟ 16/11 22.00

Σημαντικό παιχνίδι και ωραίο. Στοιχηματικα δεν έβγαλα κάτι. Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θ΄ αντέξει μέχρι τέλος. Μια ενδεχόμενη ήττα που μπορεί να περάσει κατευθείαν χωρίς να ακουμπήσει κανέναν (ομάδα-κόσμο), αφού ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κάτι ψιλά για fun bet θα έβαζα στον Μπουρούση ως 1ο σκόρερ του παιχνιδιού. Απόδοση στο 12.00 παρακαλώ!!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τον τρόπο στοιχηματισμού στο Defencebet.com