Μπατής: «Μακάρι να συνεχιστεί ο θεσμός των 3Χ3»

batis-mpatis-mariosΈτοιμος να πάρει μέρος και πάλι σε τουρνουά 3Χ3, είναι ο Μάριος Μπατής. Ο πλέι μέικερ του Πανιωνίου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που ετοιμάζουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και οι Δήμοι Ελευσίνας και Ηρακλείου Κρήτης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στην Ελευσίνα, το τουρνουά θα γίνει 21 και 22 Ιουνίου, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 28 και 29 του ίδιου μήνα.

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται κάθε χρόνο τουρνουά 3Χ3. Για μας είναι δύσκολο να βρεθούμε τη χειμερινή περίοδο σε τέτοιες εκδηλώσεις λόγω των υποχρεώσεών μας, όμως, το καλοκαίρι, είναι μία καλή ευκαιρία, να παίξουμε με μικρά παιδιά. Είναι ευχάριστο που ο ΠΣΑΚ και η ομοσπονδία παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Έχει γίνει θεσμός και μακάρι να συνεχιστεί. Έχω πάρει ξανά μέρος στο τουρνουά και ο αριθμός συμμετοχών ήταν τεράστιος. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι μπασκετόχωρα, το έχουμε στο αίμα μας. Θα χαρώ λοιπόν, να πάρω και πάλι μέρος και να παίξω με παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ», δήλωσε ο Μάριος Μπατής.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr