Μπολάτογλου: «Να είμαστε από το πρώτο λεπτό στα… κόκκινα»

Εχοντας στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, η Ενωση Ιλίου υποδέχεται την Κυριακή (15/12, 17:00) τον ΕΦΑΟΖ, σ΄ενα παιχνίδι το οποίο αναμένεται δυνατό και αμφίρροπο.

Η εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής αποτελεί ένα μάθημα για την Ενωση, καθώς εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, η ομάδα δούλεψε πάνω στα λάθη της. Ο αντίπαλος βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση, κάτι που από μόνο του καθιστά το αυριανό παιχνίδι, ντέρμπι.

Ο Θανάσης Μπολάτογλου μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για το επερχόμενο παιχνίδι, τονίζοντας τα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα , ώστε να κρατήσει το απόρθητο της έδρας της.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν πολύ νωχελικοί, όπως είπε ο κόουτς δεν είχαμε νεύρο. Δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών», ήταν το πρώτο σχόλιο του νεαρού φόργουορντ και συνέχισε. «Πρέπει να αλλάξουμε το πρόσωπο σε αυτό το παιχνίδι, είναι ένα ματς στην έδρας μας. Εχουμε ακόμα το αήττητο και πρέπει να το διατηρήσουμε. Πρέπει αυτή τη φορά να μπούμε συγκεντρωμένοι, γιατί και αυτοί πιέζουν σε όλο το γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένοι σε αυτό το κομμάτι για να μην κάνουμε αβίαστα λάθη».

Οσο για τα σημεία που δούλεψαν τη βδομάδα που πέρασε. «Είδαμε το βίντεο του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής. Είδαμε ότι είχαμε λάθος αντιμετώπιση σε κάποια σημεία, δεν κάναμε κάποια πράγματα που είχαμε πει. Δεν παίξαμε σαν σύνολο, ο ένας για τον άλλον. Ο κόουτς μας επισήμανε τα λάθη μας, για τα οποία δουλέψαμε καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Είμαστε προετοιμασμένοι για να δείξουμε ότι το πραγματικό μας πρόσωπο δεν είναι αυτό της περασμένης αγωνιστικής».

Τέλος, για τον αντίπαλο και τα σημεία που πρέπει να εστιάσει η Ενωση, ο φόργουορντ της ομάδας, ανέφερε. «Ο ΕΦΑΟΖ είναι ένα σύνολο από νεαρά παιδιά που παίζουν με πολλή ενέργεια και πολύ πάθος. Τρέχουν και πιέζουν στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη διάσπαση που έχουμε δουλέψει. Να μην κάνουμε γρήγορα και αβίαστα λάθη. Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό και να είμαστε στα… κόκκινα. Να μην εφησυχαστούμε καθόλου».