Και τώρα οι δύο τους… Νίκη Βόλου και Κρύα Βρύση παρέμειναν αήττητες μετά από τρείς αγωνιστικές αλλά μετά το αυριανό απόγευμα μόνο μια θα απολαμβάνει την…πανοραμική θέα της κορυφής.

Μια θέση στην οποία πολύ θα ήθελε να επιστρέψει ο Αμπελώνας ο οποίος υποδέχεται τον Αιγινιακό ενώ να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στη πρωτιά φιλοδοξούν ο Αετός Κιλκίς, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αριστοτέλη Επανομής και η Μακάμπη η οποία φιλοξενείται από τον Αλέξανδρο Αξιούπολης.

Ντέρμπι έχουμε όμως και στη Λάρισα ανάμεσα στον Φοίνικα και τη Μεταμόρφωση Βόλου με μοναδική σκέψη και στους δύο τους δύο πολύτιμους βαθμούς που θα τους δώσουν ώθηση για τη συνέχεια. Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ηρακλή Κοζάνης και αποκλειστικός στόχος είναι να πάρει και τη δεύτερη νίκη του αυτή τη φορά κόντρα στο Άργος Ορεστικό προστατεύοντας την έδρα του. Στην Γ΄ Εθνική είναι ένας παράγοντας που μπορεί να αποβεί κάλλιστα…πολύτιμος.

Ο Πρωτέας Γρεβενών ακόμη δεν έχει γευτεί τη γλυκιά γεύση της νίκης και σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο στον αγώνα με την Έδεσσα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 

Νίκη Βόλου – Μέγας ΑΣλέξανδρος (Ν.Ιωνίας Μαγνησίας, 18:00)
Αμπελώνας –Αιγινιακός (Αμπελώνα, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Αργος Ορεστικό (Κοζάνης , 18:00)
Φοίνικας Λάρισας – Μεταμόρφωση Βόλου (Αγ. Θωμά, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Αριστοτέλης Επανομής (Α’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
Αλέξανδρος Αξιούπολης – Μακάμπη (Αξιούπολης, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Πρωτέας Γρεβενών (Εδεσσας, 18:00)