«Μόνο οι δυνατοί σηκώνονται»

enoshiliouΗ Ενωση Ιλίου έγινε η ομάδα που υποβιβάστηκε τελευταία στο νότιο όμιλο, αυτό όμως δεν πτοεί τη διοίκηση του συλλόγου. Το Δ.Σ. εξέδωσε ανακοίνωσε δίνοντας την υπόσχεση ότι η Ενωση Ιλίου θα επιστρέψει δριμύτερη στη Β’ Εθνική…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΟΛΟΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ…

Το γεγονός ότι δεν τα καταφέραμε… Την επόμενη αθλητική περίοδο αγωνιζόμαστε στη Γ εθνική πλέον! Ναι, θα επωμιστούμε όλες τις παραλείψεις μας, τις αβλεψίες μας, τα λάθη σχεδιασμού και όλα όσα μας έφεραν σε μειονεκτική θέση.

Ανήκουμε βλέπετε, σε ειδική κατηγορία καμηλών! Κοιτάμε ΠΡΩΤΑ τη δική μας καμπούρα και μετά εστιαζόμαστε στις καμπούρες των άλλων…

Αναφορικά με τη δική μας κατάσταση βιώνουμε ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, αυτό της πτώσης… Πρώτη φορά το αντιμετωπίζουμε, γιατί μέχρι τώρα στην πολύχρονη ιστορία μας, είχαμε μία συνεχή και συνεπή πορεία που σήμαινε παραμονή και ανόδους.

Πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι η φετινή εμπειρία που συνδυάστηκε με λύπη, θα μας κάνει καλύτερους, προσεκτικότερους, περισσότερο οραματιστές και σίγουρα πιο συμπαγείς και ακλόνητους στη φιλοσοφία μας!

Όπλα μας η σταθερή προσήλωση των μελών του Δ.Σ. στη διαχρονική πορεία μας, η στήριξη των γονέων- μελών μας στο έργο μας, η αύξηση κατά 30% των εγγραφέντων αθλητών/ -τριών μας, το σχεδόν μόνιμο προπονητικό team των ακαδημιών μας, η οικονομική και ηθική συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας, η αρωγή του Δήμου Ιλίου σε όλα τα δρώμενά μας και το ελπιδοφόρο φυτώριο των νέων μας αθλητών!

Θέλουμε να στείλουμε ένα ολόψυχο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο προπονητικό team που κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, στους ΑΘΛΗΤΕΣ μας, που έμειναν πιστοί μέχρι και την τελευταία στιγμή και στους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας, που ούτε για μια στιγμή δεν παρασύρθηκαν και δέχθηκαν τις απρόσμενες και άδικες ήττες με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!!!

Στέλνουμε ένα ολόθερμο χειροκρότημα σε όλες τις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους (άνοδο- μπαράζ), ευχαριστούμε ειλικρινά τις ομάδες που μας φιλοξένησαν κι ευχόμαστε να συναντηθούμε ξανά στην ίδια ή και μεγαλύτερη κατηγορία!

Εμείς θα συνεχίσουμε χωρίς πικρία στη Γ εθνική γιατί διαθέτουμε ένα σύλλογο που σφύζει από ΥΓΕΙΑ (οι ακαδημίες μας αριθμούν 530 παιδιά) και γιατί πολύ απλά ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – παρά τις αντιξοότητες- ΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!

Το Δ.Σ.».