Μύθου: «Είμαστε σε καλό σημείο»

Η περίπτωσή του αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αφού η Χαλκιδική δε φημίζεται για το μπάσκετ της. Το Στρατώνι, παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί αξιόλογη προρεία στο πρωτάθλημα της Β ‘ εθνικής, βγάζοντας ασπροπρόσωπη τη Χαλκιδική. Ο Δημήτρης Μύθου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την προσπάθεια που γίνεται, για το γηπεδικόι πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη μάχη της… ουράς.

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις από το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής:

«Όπως το περιμέναμε, πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί σε κάθε αγώνα. Μπορεί οποιαδήποτε να κερδίσει την οποιαδήποτε άλλη. Κάποιες βέβαια ξεχώρισαν, αλλά είναι σίγουρο πως δεν είναι φόβητρο για τις υπόλοιπες. Και οι ίδιες το ξέρουν. Όταν παίζουν εκτός έδρας τα πράγματα δεν είναι εύκολα».

Σχετικά με τη μάχη του υποβιβασμού:

«Τα πράγματα στην ουρά δεν είναι ξεκάθαρα, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπάρχουν τρεις ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος δεν έχουν εύκολο έργο, ενώ η Καλαμαριά έχει δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα. Το Στρατώνι είναι σε καλό σημείο. Αν ξεπεράσουμε το αρχικό ξεκίνημα που θα μπορούσε να είναι καλύτερο, μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος. Κάναμε κάποιες σημαντικές νίκες, που θα μας φανούν χρήσιμες».

Για τι αν τελικά το γηπεδικό πρόβλημα έχει λυθεί:

«Το γήπεδο παραμένει ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο μάλλον θα το έχουμε για όλη τη χρονιά. Είναι σαν παίζουμε εκτός έδρας, όταν αγωνιζόμαστε στο κλειστό της Αρνέας. Οι προπονήσεις γίνονται ως επί το πλείστον στη Θεσσαλονίκη και μία ή δύο την εβδομάδα στο γήπεδό μας. Το καλό είναι πως είμαστε οικονομικά υγιές σωματείο, κάτι που είναι σημαντικό, καθώς πρόκειται για έναν παράγοντα που θα επηρεάσει σημαντικά τις ομάδες».