Μύθου: «Παρουσιάσαμε… ένα χάλι μαύρο»

Μετά τις τρεις σερί νίκες, φυσικό είναι μια ήττα σαν αυτή που υπέστη την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα από τη ΜΕΝΤ να προκαλέσει προβληματισμό στο Στρατώνι. «Αυτό που παρουσιάσαμε τη Κυριακή ήταν ένα χάλι μαύρο» είπε ο Δημήτρης Μύθου!

«Επιστρέψαμε ξανά στις κακές εμφανίσεις. Δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, υποτιμήσαμε την αντίπαλη ομάδα και αυτό το πληρώσαμε. Από τα πρώτα λεπτά άνοιξε το σκορ, με αποτέλεσμα συνεχώς να «τρέχουμε» για να μαζέψουμε τη διαφορά. Οι παίκτες της ΜΕΝΤ ήταν πιο πεισμωμένοι και δίκαια κατέκτησαν το ροζ φύλλο» συνέχισε ο προπονητής του Στρατωνίου.

Οσον αφορά τον επόμενο (εντός έδρας) αγώνα με την Αναγέννηση Φλόγας, ο Μύθου υπογράμμισε: «Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να φτάσουμε στην επικράτηση για να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής μας. Αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που πραγματοποιήσαμε τη περασμένη Κυριακή για να μην τα επαναλάβουμε».

Πηγή: northbasket.gr