Μύθου: «Στο γήπεδό μας είμαστε φαβορί»

Η ήττα στο Ηράκλειο δεν ενόχλησε το Στρατώνι, που στάθηκε περισσότερο στην εξαιρετική εμφάνιση. Αυτό τόνισε και ο Δημήτρης Μύθου σε δηλώσεις που έκανε τόσο για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, όσο και για αυτόν που έρχεται…

«Η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε απέναντι στο Ηράκλειο ήταν μία από τις καλύτερες μας στο φετινό πρωτάθλημα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλους τους τομείς και μέσα στη διεκδίκηση της νίκης. Κάποιες λεπτομέρειες μας στέρησαν την κατάκτηση του ροζ φύλλου. Δεν πειράζει. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά, γιατί με τέτοιες εμφανίσεις παίρνουμε δύναμη για τη συνέχεια» δήλωσε ο προπονητής του Στρατωνίου.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Χαλκιδικής είναι η Νίκη Βόλου, κόντρα στην οποία αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος και ο Αστέριος Νουκάρης, που «γύρισε» τον αστράγαλό του στο Ηράκλειο αλλά την Πέμπτη θα δώσει το «παρών» στο φιλικό με τον Ιωνικό Ιωνίας (20:00) και θα παίξει την Κυριακή.

«Το τελευταίο διάστημα η αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλάζει προς το καλύτερο. Έχουμε αποκτήσει ταυτότητα και στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας. Τη Κυριακή παίζουμε στο γήπεδο μας οπότε εμείς είμαστε το φαβορί. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε» τόνισε ο Δημήτρης Μύθου για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Πηγή: Northbasket.gr