Ζητά επανάληψη αγώνα

Σκληρή κριτική ασκεί ο Απόλλωνας στη δεύτερη ανακοίνωση του, στο διαιτητικό τρίο του αγώνα με την Κηφισιά, ενώ παράλληλα οι «μελανόλευκοι» ζητούν την αθώωση του Ιβάν Κρόλο, αλλά κα την επανάληψη του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Μετά από:

* ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΑΠΛΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ) ΣΕ ΑΛΛΗΛΟΚΤΥΠΗΜΑΤΑ

* ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

* ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΝΤΙΣΚΑΛΙΦΙΕ (ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ)

* ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

* ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 (ΓΙΑ 27 ΛΕΠΤΑ).

* ΦΑΟΥΛ: ΚΗΦΙΣΙΑ 12 – ΑΠΟΛΛΩΝ 25.

Οι αρμόδιες αρχές ενώ όφειλαν να σπεύσουν να εκδικάσουν τις υποβληθείσες ενστάσεις άμεσα και να διασώσουν το κύρος του αθλήματος, που διασύρθηκε πανελληνίως από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αγνοώντας το πρόβλημα και το έννομο συμφέρον και των δύο ομάδων και την προστασία του κύρους του πρωταθλήματος, μεταθέτουν την αναγκαία άμεση εκδίκαση των υποβληθέντων ενστάσεων για τις μπασκετικές καλένδες.

Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε πλέον την παρωδία αυτή και ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα παραμένουμε απαθείς παρατηρητές των γεγονότων ως πρόβατα επί σφαγή.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας μας, σε όλα τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα (Διοργανώτρια Αρχή, Αθλητική Δικαιοσύνη, Διαιτητικά Όργανα κλπ) για την πλήρη και ισότιμη αντιμετώπιση της ιστορικότερης επαρχιακής ομάδας μπάσκετ.

Ζητάμε:

1.      ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ
2.      ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.      ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ
4.      ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ».