«Να δυναμώσετε την προσπάθεια της ΚΑΠ!»

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αρκαδικο, κάνει μέσω ανακοίνωσής της, η Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΠ φιλοξενεί το Σάββατο (8/12, 17.00) τον Αρκαδικό και θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις επιτυχίες, πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη μπροστά στον κόσμο της!

Φυσικά, το έργο της ομάδας μας δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Αρκαδικός έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό και σκληροτράχηλο αντίπαλο, που η βαθμολογική του θέση είναι σίγουρα πλασματική, καθώς σχεδόν όλες του οι ήττες έχουν κριθεί στο καλάθι!

Έτσι, η παρουσία των πιστών φίλων της ΚΑΠ στο κλειστό του Κοντόπευκου κόντρα στους Αρκάδες κρίνεται επιτακτική και υπερπολύτιμη, όπως και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση! Περιμένουμε οι φίλαθλοι της ομάδας μας να γεμίσουν απ’ άκρη σ’ άκρη τις εξέδρες και να δώσουν να απαραίτητη ώθηση στους παίκτες μας, ώστε εκείνοι με τη σειρά τους να φτάσουν στη νίκη και να την χαρίσουν στον κόσμο της ΚΑΠ!

Όλοι λοιπόν το Σάββατο 8/12 στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό και να δυναμώσετε την προσπάθεια της ΚΑΠ!

Το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει, όπως πάντα άλλωστε!

Γενική είσοδος 5 Ευρώ. Παράλληλα, συνεχίζονται να διατίθενται και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία μπορείτε να προμηθεύεστε και την ημέρα του αγώνα με τον Αρκαδικό.

Σας περιμένουμε!
ΌΛΟΙ στο πλευρό της ΚΑΠ!
Να μην λείψει κανείς!».