«Να δώσουν παλμό»

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Κυριακή (15/1) η Αγία Παρασκευή απέναντι στην πληγωμένη Νίκη Βόλου. Σε τέτοιο ντέρμπι όπως είναι φυσικό, η ΚΑΠ θέλει τη συμπαράσταση των φιλάθλων γι΄αυτό και ο σύλλογος κάνει καλεί τον κόσμο να γίνει ο έκτος παίκτης.

Αναλυτικά:

«Καλύτερο ξεκίνημα στην “αυγή” του 2012 δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί για την Αγία Παρασκευή, καθώς η ομάδα μας “άλωσε” το “καυτό” Λίντο και πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, μπαίνοντας με το… δεξί στο νέο έτος!

Ωστόσο για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία αυτή η νίκη θα πρέπει η ΚΑΠ την προσεχή Κυριακή να υπερασπιστεί την έδρα της -σε ένα από τα κομβικότερα παιχνίδια έως τώρα- και να κατορθώσει να επικρατήσει επί της άκρως επικίνδυνης Νίκης Βόλου, μίας εκ των ομάδων που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Σίγουρα το έργο της Αγίας Παρασκευής μόνο εύκολο δεν θα είναι, γι’ αυτό και είναι η παρουσία του κόσμου της ομάδας στο κλειστό του Κοντόπευκου κρίνεται υπερπολύτιμη, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου. Θα περιμένουμε ο πιστός κόσμος της ΚΑΠ να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαραίτητη ώθηση και βοήθεια στους παίκτες μας, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη!

Η παρουσία σας κρίνεται επιτακτική, η ΚΑΠ σας χρειάζεται στο πλευρό της!

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό στον αγώνα και να δυναμώσετε την προσπάθεια της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ευελπιστούμε το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει, όπως πάντα άλλωστε!».