Για τον Αετό Κιλκίς προετοιμάζεται από σήμερα η Μεταμόρφωση. Η ομάδα του Βόλου μετά το χθεσινό ρεπό της ξεκίνησε σήμερα τις προπονήσεις και σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να είναι στο υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής.

Η δίψα των παικτών του Βόλου είναι μεγάλη αφού δεν θέλουν να μείνουν άλλο πίσω και θα κάνουν ότι μπορούν για τη κατάκτηση της δεύτερης φετινής τους νίκης. Η πορεία μέχρι τώρα ήταν αρκετά δύσκολη και η ελπίδα να είναι όλα καλύτερα από δω και πέρα φαίνεται και από τις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή Αντώνη Μυριντζή:

 «Πιστεύαμε ότι θα έχουμε κάποιες περισσότερες νίκες μέχρι τώρα οι οποίες όμως δεν ήρθαν. Το πρόγραμμα πλέον περιλαμβάνει περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια, συγκεκριμένα, τα τρία από τέσσερα επόμενα θα είναι στην έδρα μας και στόχος μας είναι να πετύχουμε το απόλυτο και θέλουμε να ξεκινήσει αυτό από την προσεχή Κυριακή. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθηση μας γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εμείς έχουμε ανάγκη τη νίκη γιαυτό θα κατεβούμε με άλλη διάθεση, θα είμαστε πιο δυναμικοί».

Ο Φρούσκλιας δεν αγωνίστηκε με τη Νίκη Βόλου τη Κυριακή στο μεταξύ τους φιλικό λόγω ίωσης ενώ στο ίδιο παιχνίδι τραυματίστηκε ο Καραρήγας όπως όμως όλα δείχνουν ελαφρά.