Νησιώτης «Αδιάφορο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβριο»

Η… άλωση του Μετς ήρθε να τονώσει το ηθικό του Ερμή, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.  Ο αρχηγός του Λαγκαδά, Στράτος Νησιώτης μίλησε στο lagadas.net, για την πολύ μεγάλη νίκη,  για τη συνεισφορά των έμπειρων παικτών στην ομάδα, αλλά και για το φετινό  πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό πέντε ομάδων χαρακτηρίζοντας αυτό το γεγονός “άδικο”.

Αναλυτικά:

«Η νίκη ήρθε έπειτα από μια μεγάλη ανατροπή, καθώς 2′ πριν τη λήξη χάναμε με 10 πόντους ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα η διαφορά έφτασε και στο -18. Ωστόσο παρά το πολύ κακό μας ξεκίνημα, δείξαμε θέληση και επιμονή καθώς πιστεύαμε στη νίκη. Ο αντίπαλος έδειχνε κουρασμένος ενώ εμείς όσο περνούσε η ώρα δείχναμε μεγαλύτερη φρεσκάδα», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος σέντερ σχολιάζοντας στη συνέχεια την καθοριστική εμφάνιση του Ηλιάδη:

«Βέβαια είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα παίκτες όπως ο Ηλιάδης και ο Κέκελης οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Μπορώ να πω βέβαια ότι βοήθησε και ο παράγοντας τύχη στην τελευταία φάση του κανονικού αγώνα με το επιθετικό ριμπάουντ του Ηλιάδη. Τέλος καλό, όλα καλά. Ευτυχώς ρεφάραμε γρήγορα την εντός έδρας ήττα με την Ερυθραία. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι και αυτό δεν είναι καλό καθώς έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα επόμενα 4 παιχνίδια (με Κηφισιά και Απόλλων Πάτρας εντός, με ΟΦΗ και ΑΕΚ εκτός). Ωστόσο κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι».

Τέλος, ο παίκτης του Ερμή δεν παρέλειψε να σχολιάσει  το πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό πέντε ομάδων: «Εκ μέρους των παικτών θα ήθελα για άλλη μια φορά να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στη διοίκηση που είναι σταθερά δίπλα μας όσο και στον εκπληκτικό μας κόσμο που μας δίνει τεράστια δύναμη. Ελπίζω να του δώσουμε χαρά το ερχόμενο Σάββατο που είμαι σίγουρος ότι το κλειστό του Λαγκαδά θα είναι πάλι κατάμεστο. Πάντως είναι άδικο για όλους όσους συμμετέχουν στην Α2 να υποβιβάζονται 5 ομάδες. Μιλάμε για το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ το οποίο ταλανίζεται από σωρεία προβλημάτων στις οποίες προστίθεται και ο υποβιβασμός τόσων ομάδων. Αντίθετα στην Β΄Εθνική που υποβιβάζονται μόλις 2 ομάδες, θα έχουμε ένα αδιάφορο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβριο».