Νικητάκης: «Στη γυναίκα μου και στο γιόκα μου!»

Πως χαίρεται ένα μικρό παιδί; Ετσι έκανε χθες ο Σάββας Νικητάκης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Φιλαθλητικό, νίκη που έδωσε στη Νέα Κηφισιά την άνοδο στην Α1! Ο  έμπειρος γκαρντ σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του, τα συναισθήματα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και την αφιέρωσή του..

« Τα συναισθήματα είναι απίστευτα, ειδικά έτσι όπως έγινε. Περάσαμε πολλά αυτή τη χρονιά. Χάσαμε δύσκολα ματς, ήμασταν άτυχοι σε πολλές φάσεις, Μέσα μας πιστεύαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και ήμασταν σίγουροι ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Είχαμε πει στα αποδυτήρια ότι όποιος προσπαθεί και δουλεύει στο τέλος δικαιώνετε. Αυτό μας έλειπε μόνο να το αποδείξουμε την τελευταία αγωνιστική, Τα καταφέραμε. Αξιοι πρωταθλητές. Ο στόχος επετεύχθη!», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ηταν συναρπαστικό το πρωτάθλημα, να το βλέπουν κάποιοι υπεύθυνοι. Ηταν φανταστικό, φέτος είχε και τηλεόραση. Για να καταλάβουμε πριν από το ματς, τα Τρίκαλα έκαναν φιέστα που ήταν τρίτα στη βαθμολογία! Πραγματικά συναρπαστικό και συνάμα κουραστικό. Στο τέλος τα καταφέραμε».

Στο τέλος, ως νέος χαζομπαμπάς έκανε την αφιέρωσή του: «Που αλλού; Στη γυναίκα μου και στο γιόκα μου!»