Νιπεργιάλης: «Νίκη αλλιώς τελειώσαμε»

Το σημαντικότερο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν καλείται να δώσει το Σάββατο ο Κόροιβος απέναντι στον Πανερυθραϊκό, αφού σε περίπτωση νίκης θα συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή. Αντίθετα, αν ηττηθεί αποχαιρετά την κατηγορία, αφού θα μείνει τέσσερις βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο σύλλογος της Αμαλιάδας έχει 26 βαθμούς, ενώ το Παγκράτι, η Ολυμπιάδα και ο Πανερυθραϊκός  από 29. Εξ αυτών, δύο ομάδες θα ακολουθήσουν τη Νήαρ Ηστ (έχει 25 βαθμούς) στη Β΄ Εθνική.

 «Νίκη αλλιώς τελειώσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νιπεργιάλης στην «Πρώτη» και συνέχισε: «Αν κερδίσουμε έχουμε ελπίδες για την παραμονή, βάσει προγράμματος. Θα επιστρέψει και ο Αποστολόπουλος και μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την παραμονή».

Αγωνία για Αποστολόπουλο

Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Αποστολόπουλο, αφού θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Αν αυτή είναι καθαρή ο 33χρονος πλέι μέικερ θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Νιπεργιάλη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ακόμα κι έτσι πάντως, πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ  Αργους.

Πηγή: www.asist.gr