Νοέας: «Σημαντικά όλα τα ματς»

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην ΑΕΚ Αργους κατακτώντας άνετα τους δύο βαθμούς. Ο Πέτρος Νοέας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστικών της αναμέτρησης παρουσιάζοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο 24χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελδα της «Ενωσης», τονίζοντας ότι αυτό που προέχει για την συνέχεια είναι η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη και να καταφέρει να πάρει την εκτός έδρας νίκη στο Λαύριο την επόμενη αγωνιστική.

«Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που παίξαμε την τελευταία αγωνιστική πριν από την διακοπή για το Πάσχα με αντίπαλο την ΑΕΚ Άργους γιατί ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς κάναμε ό,τι μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας και καταφέραμε να φτάσουμε άνετα στη νίκη».

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί και για το εάν θεωρεί πως αυτή θα επηρεάσει την ομάδα, τόνισε: «Τώρα με τη διακοπή θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε κιόλας. Η τελευταία διακοπή που είχε γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων μας είχε επηρεάσει αλλά ήταν μεγαλύτερη από αυτή που θα έχουμε τώρα. Θα κάνουμε προπονήσεις μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη, θα πάρουμε ρεπό για τρεις ημέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην προετοιμασία μας, οπότε ελπίζω ότι δεν θα επηρεαστούμε αυτή τη φορά».

Για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με το Λαύριο, ο Πέτρος Νοέας επισήμανε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς, το οποίο θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε για μα καταφέρουμε να τερματίσουμε τρίτοι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα κριθεί στην συγκέντρωση και στο πόσοι έτοιμοι θα είμαστε» και ξεκαθάρισε: «Όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι η επόμενη αναμέτρηση αλλά και όλες οι υπόλοιπες θα είναι πολύ σημαντικές για να πετύχουμε τον στόχο μας».