Ντέρμπι για φινάλε… ντέρμπι για αρχή

Το φινάλε ήταν ιδανικό και το ίδιο ευελπιστούνε πως θα είναι και η νέα αρχή… Η Ελευθερούπολη πάει από το ένα ντέρμπι στο άλλο και από τον πρωτοπόρο Ορφέα Ν. Σκοπού στο τέλος του γύρου στη δυνατή και πάντα επικίνδυνη Κομοτηνή (έστω και αν δεν της πήγανε καλά τα τελευταία παιχνίδια) στην αρχή του δευτέρου.

Η εβδομάδα κύλησε με πολλά προβλήματα… εποχιακά για την ομάδα της Καβάλας όπως ιώσεις αλλά και εξετάσεις για το πανεπιστήμιο όμως πλέον όλα έχουν περάσει και στη προπόνηση της Παρασκευής υπήρχε απαρτία.

Ο μοναδικός παίκτης που προβληματίζει τον Δημήτρη Οσγουρίδη είναι ο Δενδρινός, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη προπόνηση και γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στη Κομοτηνή.

Για συγκέντρωση και σοβαρότητα μίλησε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης, ο οποίος ήταν επιφυλακτικά αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Η Κομοτηνή είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι τοπικό ντέρμπι. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να παίξουμε με συγκέντρωση και μυαλό σε άμυνα και επίθεση. Μερικές φορές οι παίκτες μετά από μια μεγάλη νίκη χαλαρώνουν και θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό. Πιστεύω πως θα πάμε καλά στον δεύτερο γύρο για δύο λόγους: πρώτον, γιατί παίξαμε ήδη τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και τώρα τα έχουμε όλα εντός και δεύτερον γιατί η ομάδα δείχνει να παίζει καλύτερα, να βρίσκει ρυθμό».