Ντέρμπι στο Μαρούσι

ballΈνα δυνατό ντέρμπι περιλαμβάνει η 13 αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου καθώς το Μαρούσι και η Αγία Παρασκευή έρχονται αντιμέτωπες σ΄ένα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Και οι δύο ομάδες μετράνε από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ και οι δύο έχουν από 12 βαθμούς. Αρα η μάχη αναμένεται να είναι σώμα με σώμα καθώς Μαρούσι και ΚΑΠ αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Εξοδο που θέλει ιδιαίτερη προσοχή έχει ο Πρωτέας Βούλας στην Πετρούπολη, όπου και αντιμετωπίζει τον Αρη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους και να διατηρηθούν στην κορυφή, ενώ από την άλλη ο Αρης προέρχεται από μία καλή εμφάνιση στην Κρήτη και αυτό που επιθυμεί είναι μία δυνατή νίκη.

Ο Σπόρτιγκ φιλοξενεί τον Αρη Νικαίας, με τους «γηπεδούχους» να παλεύουν για μια νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά, ενώ η ομάδα της Νίκαιας θέλει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο αγωνιστικές.

Ο Κύδωνας υποδέχεται τον δυναμικό Ιπποκράτη με στόχο να μπορέσει να κάνει τη διαφορά, ενώ ο Ηλυσιακός έχοντας τον Χατζηπανηγύρη στο τιμόνι θα παλέψει για τη νίκη απέναντι στον Εσπερο Λαμίας.

Οσον αφορά το παιχνίδι του Τρίτωνα με τον Ηρόδοτο, οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους κρητικούς να ταξιδέψουν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αναβληθεί.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Τρίτων – Ηρόδοτος (αναβλήθηκε)
Αρης Πετρούπολης – Πρωτέας Βούλας (Πετρούπολης, 17:00)
Σπόρτιγκ – Αρης Νικαίας (Σπόρτιγκ, 17:00)
Κύδων – Ιπποκράτης (ΔΑΚ Κλασίδου, 17:00)
Μαρούσι – Αγία Παρασκευή (Αμαρουσίου, 17:00)
Ηλυσιακός – Εσπερος Λαμίας (Ιλισίων, 17:00)