Ντέρμπι των σερί στα Γρεβενά, επιβίωσης στο Άργος

Ντέρμπι των… άκρων στη Θεσσαλονίκη όπου ο πρώτος Αργοναύτης θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Αετό Κιλκίς με στόχο φυσικά να διατηρηθεί στη κορυφή της βαθμολογίας.

Οι αναμετρήσεις όμως στα υπόλοιπα παιχνίδια αναμένεται να είναι ντέρμπι για διάφορους λόγους το καθένα.

Ο γηπεδούχος Πρωτέας Γρεβενών προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων ενώ η ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης την οποία και θα βρει απέναντι του, έχει κερδίσει σε τρείς συνεχόμενες αναμετρήσεις. Θα χρειαστεί όμως να περιμένουμε το αυριανό βράδυ για να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει στο τέλος και θα πλησιάσει περισσότερο στη πρώτη τετράδα.

Επίσης, στη Λάρισα θα γίνει ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στον φιλόδοξο Φοίνικα και τους Τιτάνες Παλαμά που θα παρουσιαστούν με νέο προπονητή στον πάγκο τους ενώ ο ΒΑΟ φιλοδοξεί σ’ ένα σημαντικό διπλό μέσα στον Ηρακλή Κοζάνης που θα τον βοηθήσει να καλύψει ένα μέρος από τις απώλειες της πρώτης αγωνιστικής.

Άργος Ορεστικό και Αριδαία θα διεκδικήσουν τη δεύτερη τους νίκη για φέτος στο μεταξύ τους παιχνίδι όπως το ίδιο ισχύει και για τα Ιωάννινα που υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Λάρισας.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Φοίνικας Λάρισας-Τιτάνες Παλαμά (Αγίου Θωμά, 18:00)
Αργοναύτης-Αετός Κιλκίς (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης-ΒΑΟ (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών -Διόσκουροι Κοζάνης (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Ιωάννινα-Αστέρας Λάρισας (ΕΑΝΚ Ιωαννίνων, 18:00)
Άργος Ορεστικό -Αριδαία (Αργους Ορεστικό, 18:00)