Ν. Μίχαλος: “Όλα τα παιχνίδια που κρίνουν τον τίτλο τα έχουμε στη Νέα Σμύρνη”

michalosΤο διπλό στην Κρήτη επιτρέπει στον Πανιώνιο να βλέπει υπό άλλο πρίσμα τη συνέχεια του πρωταθλήματος και δη τον στόχο της ανόδου, αν κι όπως επισημαίνει ο Νίκος Μίχαλος “… το πρωτάθλημα έχει άλλες 11 αγωνιστικές και θέλει προσοχή”. Ο άσος των “κυανερύθρων” μίλησε στο neasmyrnilive.gr ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, ενώ “κλειδί” το γεγονός πως όλα τα δύσκολα παιχνίδια τα οποία κρίνουν τον τίτλο ο Πανιώνιος τα έχει εντός έδρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μίχαλος:
“Η ψυχολογία μας είναι καλή αλλά ακόμα δεν πετάμε στα σύννεφα γιατί το πρωτάθλημα έχει άλλες 11 αγωνιστικές και θέλει προσοχή.Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα ξεκάθαρα”.
-Πως νιώθεις που παίζεις ξανά φέτος στον Πανιώνιο με τόσους νεαρούς συμπαίκτες;
“Πολύ καλά και μπορώ να σου πω πως πέρναω μία από τις πιο ωραίες μπασκετικές μου χρονιές.Με τα παιδιά κολλήσαμε και αρχίζουμε και δενόμαστε πολύ”.
-H εικόνα του γηπέδου στα εντός έδρας ματς σας δίνει δύναμη;
“Ένας από τους λόγους που υπέγραψα εδώ είναι ο κόσμος και η τρέλα του για το μπάσκετ.Εννοείται οτί ο κόσμος μας είναι το «δεξί μας χέρι» στη προσπάθεια να πάρουμε τον τίτλο”.
-Tι έχει να φοβάται η ομάδα στην κούρσα ανόδου;
“Τίποτα πλέον. Ο Πάνιωνιος έχει όλα τα παιχνίδια που κρίνουν τον τίτλο μέσα στη Νέα Σμύρνη.Οι άλλοι πρέπει να φοβούνται”.