Οζγουρίδης και Λιβησιανός στην Ελευθερούπολη!

Ο Σπύρος Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα με την απόσπαση του και έτσι η συνεργασία τελείωσε πριν καλά- καλά ξεκινήσει.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε αναγκαστικά και τα ηνία του τμήματος ανέλαβε ο Δημήτρης Οζγουρίδης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στις Ακαδημίες της ομάδας της Καβάλας ενώ ήταν παράλληλα και συνεργάτης του Στράτου Καγιάογλου. Πήρε λοιπόν… προαγωγή και συνεχίζει την δουλειά που άρχισε πριν περίπου από έναν μήνα.

Η Ελευθερούπολη όμως έχει ένα ακόμα νέο πρόσωπο τις τελευταίες μέρες, τον Βασίλη Λιβησιανό, πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου. Είναι γεννημένος το 1993 (2.00μ., γκαρντ/φόργουορντ), πέρασε στην σχολή πολιτικών μηχανικών της Ξάνθης και θα αγωνιστεί- με την μορφή δανεισμού- με την φανέλα της ομάδας της Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός άσος πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου με τους Τιτάνες Δράμας και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Στο ρόστερ της Ελευθερούπολης ενσωματώθηκε και ο Τοπουζίδης, που αγωνιζόταν στον Λασσάνη Κοζάνης ενώ ανοιχτό είναι το θέμα αναφορικά με τον Βαγγέλη Καρατσομπάνη.

Στο φιλικό… μενού της εβδομάδας η ομάδα της Καβάλας θα δώσει αύριο Τετάρτη, το δεύτερο φιλικό με τους Τιτάνες Δράμας, τη ρεβάνς της πρώτης αναμέτρησης στην οποία είχε κερδίσει ενώ το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 θα παίξει στον Νέο Σκοπό με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα.