Οικονόμου: «Θεωρώ πως ξεκινάμε καλά τον β’ γύρο»

ikaroi-oikonomouΜεγάλης σημασίας νίκη, από βαθμολογική άποψη, πέτυχαν χθες (25/1) οι Ικαροι Σερρών, απέναντι στον Αρκαδικό και ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Νίκος Οικονόμου αμέσως μετά τον αγώνα μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης, ευχαρίστησε τους παίκτες και τον κόσμο του, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο Άρη Αθανασιάδη και τον αντιπρόεδρο Τάσο Παναγιώτου.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη αυτή επί του Αρκαδικού. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν τρομερή προσπάθεια και κέρδισαν έναν αντίπαλο που είναι πολύ ποιοτικός και έχει βλέψεις στην κατηγορία. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και ανταμειφτήκαμε. Δεν έχει σημασία τι αλλαγές κάναμε αλλά έχει σημασία ότι όλα έγιναν όπως είχαμε πει και κερδίσαμε. Τρομερή άμυνα σε όλο τον αγώνα, κρατήσαμε χαμηλά το σκορ και τα ατού του αντιπάλου μακριά από τον καλό τους εαυτό και γι’ αυτό οι παίκτες μας αξίζουν τα εύσημα.

Κλείνουμε τον πρώτο γύρο με 4 νίκες, κάτι που το θεωρώ θετικό. Έχουμε από κάτω κι άλλες ομάδες στην προσπάθεια μας για σωτηρία, και θεωρώ πως ξεκινάμε καλά τον β’ γύρο. Η ομάδα δουλεύει συνεχώς και εξελίσσεται μέσα από το παιχνίδι της και θα δείτε κι άλλα νέα στοιχεία στη συνεχεία του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου διότι αυτοί με τα αποτελέσματα τους φτιάχνουν τον καλό προπονητή, καθώς και τον κόσμο που μας στήριξε ξανά με την παρουσία του, όπως και τις ακαδημίες των Ικάρων, που έχουν τόσα παιδιά και σήμερα ήρθαν στο κλειστό μαζί με τους γονείς τους, στο κάλεσμα της διοίκησης.

Μια διοίκηση που συνεχίζει να είναι στο πλευρό μας, που παλεύει μαζί μας στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς και δίνει κίνητρο και στον κόσμο της ομάδας μας, καλώντας τον δωρεάν στους κρίσιμους αγώνες. Η νίκη μας αφιερώνεται και ως δώρο στον πρόεδρο Άρη Αθανασιάδη και τον αντιπρόεδρο Τάσο Παναγιώτου, που αμφότεροι είχαν τα γενέθλια τους, πριν λίγες μέρες».