Οι Βετεράνοι σε Κορυδαλλό, Κατερίνη, ίσως και στην… Αυστραλία!

Από τον Κορυδαλλό στην Κατερίνη και από εκεί στην… Αυστραλία! Αυτό είναι το πρόγραμμα των αγώνων που έχει προγραμματίσει στο καλεντάρι του ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας.

Η αρχή θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στον Κορυδαλλό, όπου ο Σύλλογος Βετεράνων θα δώσει φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στην «Γραμμή Ανθρωπιάς», μια φιλανθρωπική οργάνωση για άστεγους και άνεργους. Μάλιστα, στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτεί και ο πρώην Νομάρχης Αθήνας Γιάννης Σγουρός (και τέως γενικός γραμματέας αθλητισμού), ο οποίος έπαιξε μπάσκετ από το 1964 έως το 1980, στον Εσπερο Θεσσαλονίκης και στον Μίλωνα.

Ο επόμενος σταθμός του Συλλόγου Βετεράνων θα είναι η Κατερίνη, όπου θα αναμετρηθεί στις 10 Οκτωβρίου με τους Παλαίμαχους Κατερίνης, με τα έσοδα της εκδήλωσης θα πηγαίνουν στην ανέγερση ενός δημοτικού σχολείου της πόλης. Στο πλαίσιο του αγώνα θα τιμηθούν κάποιες παλιές «δόξες» του μπάσκετ της Κατερίνης.

Τέλος, οι Βετεράνοι έχουν λάβει πρόκληση από την ομογένεια της Αυστραλίας για να δώσουν κάποιους αγώνες εκεί τα Χριστούγεννα, κάτι όμως που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί.