Οι “γερόλυκοι” του τοπικού μπάσκετ της Καλαμάτας πάτησαν παρκέ…

Την ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι είχαν το Σάββατο το απόγευμα οι φίλοι του μπάσκετ καθώς πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε παλαιμάχους που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Μεσσηνιακό Μπάσκετ. Το παιχνίδι μπορεί να είχε εορταστικό χαρακτήρα αλλά και οι δύο ομάδες (Πράσινη και Κόκκινη) ήθελαν την νίκη και πρόσφεραν όμορφο θέαμα στο κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Τέντας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι – που μικρή σημασία έχει άλλωστε – οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που επικράτησαν με σκορ 61-60 κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι διοργανώθηκε από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε συνεργασία με τα σωματεία της πόλης Καλαμάτας. Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.)  στα πλαίσια υποδοχής του νέου χρόνου, αλλά και της συμμετοχής του χώρου Καλαθοσφαίρισης στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης, συγκεντρώνει ρούχα, τρόφιμα και  παιχνίδια που θα τα παραδώσει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας.
Τόπος παράδοσης τα Γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., τα οποία λειτουργούν καθημερινά από 8 π.μ. έως 3 μ.μ., επί της Οδού Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου, στην Καλαμάτα (μέχρι της 7 Ιανουαρίου 2013).

ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ 60-61
Δεκάλεπτα 12-13, 14-19, 22-12, 12-17
Διαιτητές Ταβουλαρέας, Καρμοίρης

ΠΡΑΣΙΝΟΙ (Ηλιάδης): Πλατάνας 2, Κούτρης 4, Αναστόπουλος 11(1), Παυλόπουλος 13(1), Ροζακέας, Ψυχογιός 3(1), Καρούτας 12, Αμέρικας, Μπεσσής, Μαυροειδής 5, Μανιάτης 9, Μπαλόπουλος 1
ΚΟΚΚΙΝΟΙ (Κουμανάκος): Λυμπερόπουλος 8(1), Πανταόπουλος 5, Καρμοίρης, Καζολέας 8, Σκοκέας, Κάτσαρης 2, Χρονόπουλος 4, Πολίτης 2, Κατσαρέας 15(2), Παναγιωτόπουλος 1, Αβδάλας 14, Κριαράς 2

Πηγή: kalamata24.gr